mp3 çeşitleri hakkında

poyraz007

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar anlamadığım tek nokta bu mp3 çeşitlerini (türk sanat müziği,new age,doğa sesi,ney)hepsini teker teker sırayla dinleyebiliyomuyuz yoksa illaki bi tanesini mi seçmemiz gerekiyor lütfen yardım ...

Ynt: mp3 çeşitleri hakkında

poyraz007 ' Alıntı:
arkadaşlar anlamadığım tek nokta bu mp3 çeşitlerini (türk sanat müziği,new age,doğa sesi,ney)hepsini teker teker sırayla dinleyebiliyomuyuz yoksa illaki bi tanesini mi seçmemiz gerekiyor lütfen yardım ...
Dilediğiniz şekilde dinleyebilirsiniz. hismiley

Ynt: mp3 çeşitleri hakkında

hayatimdegisti ' Alıntı:
poyraz007 ' Alıntı:
Dilediğiniz şekilde dinleyebilirsiniz. hismiley

idea3 hehe ben hem cd yaptım evde dinliyom ailecek hemde mp3 e kaydettim yolda vs dinliyom kafayı bozdum bu telkinlerle ego, kendine guven ve sucluluk mp3 lerinin hepsini tek cd yaptım evirip cevirip dinliyom tavsiye ederim daha sonrada diğer mp3 leri eklicem

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri