Magic Touch Manikür ve Pedikür Solüsyonu

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
*

* Magic Touch Manikür ve Pedikür Losyonu Güzel ayaklara doğru

* üç adım! Magic Touch manikür ve pedikür losyonu, ayak ve ellerinizdeki ölü ve sert derilerden, nasırlardan,

* kötü görünümden 20 dakikaiçerisinde kurtulmanızı el ve ayaklarınızın 20 dakika içerisinde yumuşacık ve narin bir görünüme kavuşmasını sağlayan mucizevi bir üründür.

* 1 adet Magic Touch Losyon alana 2. Magic Touch Losyon, 3 adet spatula ve 1 adet bakım kremi HEDİYE!.. · Sert nasırlardan ve ölü derilerden birkaç dakika içinde, zahmetsizce kurtulmanıza yardımcı olur. · Kazımaya veya acıtarak ponzalamaya gerek kalmaz. · Her gün mükemmel tırnaklara kavuşmanızı sağlayacak bilimsel ve adım adım bir yöntemdir. · Diyabetikler için uygundur.

* Nasıl kullanılır? · Uygulama yapacağınız bölgenin üzerine küçük bir parça pamuk koyun. · Pamuğun üzerine biraz Magic Touch losyon dökün ve eşit dağıtın. · Ayaklarınızda 15-20 dakika, ellerinizde 4-5 dakika ve tırnaklarınızda 1-3 dakika beklettikten sonra, pamuğu yavaşça kaldırın. · Yumuşayan ölü derileri, ürünle birlikte sunulan spatula ile temizleyin. · Uygulamadan sonra el ve ayaklarınızı iyice yıkayın. · Onarıcı kremi her gün kullanırsanız, daha kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri