Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum??

melanie87

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bu sitede bir arkadaşın link verdiği lucid rüya telkinini indirmiştim..2 gecedir onunla uyuyorum..ilk gece lucid olmadı ama çok fazla rüya gördüm..2. gece de tam olarak lucid değildi ama rüyam aşırı netti..mesela bir minibüse biniyorum, teker teker kimlerin bindiğini ve nereye oturduklarını hatırlıyorum, üstlerindeki kıyafetleri falan...bi de mesela birine sarıldım ve çok net hissettim sarıldığımı..hatta gözümü kapattım kalbim atıyor mu diye dinledim falan...lucid rüyayı yapabilen arkadaşlara soruyorum...bu lucid rüya aşamalarından biri olabilir mi? yani rüyaların çok netleşmesi..lütfen yardımcı olun...

Evet Lucide YakLaşmışsınız.Lucid Rüya İçin TeknikLer Bende Var İsterseniz Öm Atıp İsteyebiLrsiniz.Ben Şahsen AstraLden Çok Lucid'i Tercih Ederim Tabi Herkesin Düşünsei FarkLı.Ve Benim Rüyamda Çok Net Hemde Bayaa Bi Net oLuyor.

bu lucid rüya telkini indirmek için link verebilirmisiniz?

ya bende lucid rüya görmek istiyorum ama olmuyor. ne yapçam ben?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri