- Reaksiyon puanı
- 0
Daha yeni denedim sigarayı bırakmayı...4 gün dayandım içtim yine...Vazgeçtim sigarayı bırakmakdan...Olmuyor dedim...Ama her sigara içişimde,ne kadar iğrenç bişey olduğunu farkediyordum...Ben bırakmak istiyordum...Bişey bana engel olmaya çalışıyordu...Benim kararıma kim karşı çıkabilir ki?Madem o anlayamadığım şey beni hep oyuna getirip yeniden başlatıyor bende Kuran-ı Kerim'e el basıp yemin ettim!!!10 gün içmiycem dedim...Diyceksiniz 10 gün içip yeniden başlarsan ne anladın o işten?Ben 2 yıldır kullanıyorum bu veleti...Ve 10 gün sonra o bana oyun oynayan gücü yenmiş olacağımı düşünüyorum....Zaten ondan sonrada içmem...Sonuçta ben bırakmak istiyorum...Daha uzun vadeli bir yemin ilerde,olur ha yeminimi bozmama neden olabilirdi...Ayrıca 10 gün sonra içebilecek olmam bana daha çok güven verecek,ama ben 10 gün sonrada içmiycem
Neyse böyle işte...
Bir kağıda takvim gibi bişey bile oluşturdum...Yarın yani 26 Aralık 2008 22.00'da 1 gün olucak...4 Ocak 2009 22.00'da 10 gün olmuş olucak...Ondan sonra istersem içerim ama içmiycem...
Napıyım başka türlü bırakamıycakdım,bende inancımı devreye soktum...En azından kesinlikle 10 gün boyunca içmiyeceğim...
Neyse böyle işte...
Bir kağıda takvim gibi bişey bile oluşturdum...Yarın yani 26 Aralık 2008 22.00'da 1 gün olucak...4 Ocak 2009 22.00'da 10 gün olmuş olucak...Ondan sonra istersem içerim ama içmiycem...
Napıyım başka türlü bırakamıycakdım,bende inancımı devreye soktum...En azından kesinlikle 10 gün boyunca içmiyeceğim...