kulaklık kesinlikle zararlı

kübrayigit

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bende sürekli aynı yerde duramadığım için kulaklık kullanıyorum mecburen.yaklaşık iki aydır.ilk başlarda acaba zararlımı derken son iki haftadır kulaklarım ağrımaya başladı. sigrt56 hem dinlemiyorken bile ağrıyor.kulaklığı takıncada sanki hava kabarcığı oluyormuş gibi acılı bi his oluşuyor .bazen bi kulağıma takıyorum diğer kulağım tıkanıyormuş gibi geliyor bana. 4897 yada acısı dayanamayacağım gibi olunca çıkarıp diğer kulağıma takıyorum.ne yapacağımı bilemiyorum. dusun telkinler etkili olduğu için vazgeçmekte istemiyorum. blook portal doktorumuzdan rica etsem ne önerir acaba.taksakmı takmasakmı? dunk56

Ynt: kulaklık kesinlikle zararlı

Ben, şu kafanın üzerinden dolanan, Kulaklarını tamamen kapayan kocaman kulaklıklar varya, İnternet kafelerde de oluyor. Onlardan ya da daha ufakları var onların, işte onlardan alıp denersen belki düzelebilir. Şahsi fikrimk yani. Benim kulalığım dediğim gibi. Sürekli kulaklıkla dinlemiyorum ama ne zamandan beri dinliyorum telkinleri bi problem olmadı. Ama yine de bu konuda senin de dediğin gibi portal doktorumuz bir cevap verirse daha doğru olur diye düşünüyorum.

Ynt: kulaklık kesinlikle zararlı

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.bende kulaklık zararlımıdır diye düşünüyordum. smiliyface

arkadaşlar kulaklıkla uzun süre dinlemek sağlığınız için iyi değil bunu tıp öğrencisi olarak söylüyorum işitme sorunu yaşayabilirsiniz. günde bir saatten fazla dinlemeyin dinlersenizde sesi çok açmayın,benim önerim hoparlörden dinlemek gece ve gündüz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri