Korkunç ir Film 4 Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
* Korkunç ir Film 4 Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

3

4

5

6

10

20

30

40

50

60

74

8

senarist_88

08.07.2007 01:37:00

Film çok güzel.Ama kotu ir yanı var.SHAQ daha fazla oynamalıydı.O adam asketçi olmasaymış tam ir komedyen olurmuş.Filmi izlemenlere tavsiye ederim.

selo

03.05.2007 03:03:00

şu ana kadar gördüğüm en güzel flimlerden irisi dünyanın en güzel flimi ama lütfen unu kücük cocuklara izlenmeyiniz piskolojisi ozulailir en u flimde en cok ilk aşını sevdim cünkü gülmek hoşuma gidiyor u flimin ende cs var her gün izliyorum ve yani şimdi ile izliyorum cok güzel flim kimse vaz gecemez galia gecse ile ertesi gün flimi tekrar izler en izlerken daha ırakamıyorum u flimi ide sinamada izleyin dahada korkunc oluyo enden demesi

Fırat_dreams

20.04.2007 22:28:00

korkunç ir film 4 gerçekten müthiş son derece korku filmleriyle dalga geçen ilk ir seri....arkadaşlar 4.ölümde garez , köy , ve dünyalar savaşı filmleriyle dalga geçiyorlar ilmiyorum en ayağı eğlendim..ama sonunda ari evlilik olsaydıda yada ir sonuca ağlansaydı daha güzel olurdu.

7

hasa ali ayciimn

19.11.2006 12:57:00

izlemedim ama güzele enziyor

ir dost
smile.gif

15.11.2006 22:02:00

daha izlemedim ama 1, 2, 3 haharikaydı en cok sigara içme olumu harikaydı

ilkerjk100291

09.11.2006 20:24:00

hayatımda izlediğim en iyi komedi filmleri u üçü...gerçekten çok kaliteli espriler var..ard arda.....

-

29.10.2006 11:54:00

çok güzel ir filim

Kaynak: intersinema.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri