Nasılsınız sorusuna verilen cevaplar ciddi anlamda üzücü..Neden mi?
Çünkü sıkıcı,kötü,berbat kelimlerini kullandığımız andan itibaren baştan kaybetmişiz demektir..Yapacak birşeyleriniz olsun..İlgi duyacağınız yetenekleriniz,bence artık kendi gücünüzü keşfetmenizin zamanı geldi...
1-Allah'a insanlardan daha çok yakın olun
2-Yeteneğiniz olmasa da birşeyler yazın..
3-Müzik dinleyin.
4-Hedefiniz olsun.
5-Bazen hüzünlenin.
6-İşsizim demeyin,ben işsizliğin var olduğuna inanmıyorum..İşsizlik yok,iş beğenmemek var..Ama bir anda merdivenlerin 10.basamağında bulamazsınız ki kendinizi..İlk adımı adın..
7-Yaptığınız iş ne olursa olsun,en iyisi siz olun..
8-Hakkınızı savunun ama üsluplu bir şekilde..
9-Bir çiçek besleyin evde..Bir ismi olsun ve hergün sevgiyle ilgilenin..
10-Yardım edin çevrenizdekilere imkanlarınız ölçüde..Yardımsever olmanın huzuru hiçbir şeyde yok..
11-Mantıklı olun fakat mantıklı oluşunuz sizin duygularınızı yaşamanıza engel olmasın..
12-Aşık olun..Aşkınızın karşılığı olmasa bile ah edip vah etmeyin..Ama bu güzel duyguyu yüreğinizin derinliklerinde yaşayın..
13-Sabredin..Sabrederken boyun eğmeyin,mücadele edin..
14-Sizi yıpratan,mutsuz eden insanlardan uzak durun..
15-Hayır demesini bilin...
16-Kendinizi sevin...
17-Ama bana sıkıcı,kötü berbat demeyin,en önemlisi şükredin.
Ahmet Şerif İzgören
Çünkü sıkıcı,kötü,berbat kelimlerini kullandığımız andan itibaren baştan kaybetmişiz demektir..Yapacak birşeyleriniz olsun..İlgi duyacağınız yetenekleriniz,bence artık kendi gücünüzü keşfetmenizin zamanı geldi...
1-Allah'a insanlardan daha çok yakın olun
2-Yeteneğiniz olmasa da birşeyler yazın..
3-Müzik dinleyin.
4-Hedefiniz olsun.
5-Bazen hüzünlenin.
6-İşsizim demeyin,ben işsizliğin var olduğuna inanmıyorum..İşsizlik yok,iş beğenmemek var..Ama bir anda merdivenlerin 10.basamağında bulamazsınız ki kendinizi..İlk adımı adın..
7-Yaptığınız iş ne olursa olsun,en iyisi siz olun..
8-Hakkınızı savunun ama üsluplu bir şekilde..
9-Bir çiçek besleyin evde..Bir ismi olsun ve hergün sevgiyle ilgilenin..
10-Yardım edin çevrenizdekilere imkanlarınız ölçüde..Yardımsever olmanın huzuru hiçbir şeyde yok..
11-Mantıklı olun fakat mantıklı oluşunuz sizin duygularınızı yaşamanıza engel olmasın..
12-Aşık olun..Aşkınızın karşılığı olmasa bile ah edip vah etmeyin..Ama bu güzel duyguyu yüreğinizin derinliklerinde yaşayın..
13-Sabredin..Sabrederken boyun eğmeyin,mücadele edin..
14-Sizi yıpratan,mutsuz eden insanlardan uzak durun..
15-Hayır demesini bilin...
16-Kendinizi sevin...
17-Ama bana sıkıcı,kötü berbat demeyin,en önemlisi şükredin.
Ahmet Şerif İzgören