Karadeniz Çevre Derneği (KAÇED)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Karadeniz Çevre Derneği (KAÇED)

AdresPK 38 53400 Ardeşen, Rize

2.Adres

Telefon: (464) 715 71 16 Faks
frown.gif
464) 715 71 16

Eposta

yasa@kackar.org.tr

Web adresi

www.kackar.org.tr

Kuruluş: 2002

Üye Sayısı: 43

Yönetim KuruluYaşar Yeğen, Haydar Katı

Çalışan Sayısı6

Yurt Dışı temsilcilik0

AmaçlarÖncelikle Karadeniz Bölgesinde çevrenin insan sağlığına ve tüm canlılara zararlı hava, su ve yüzey kirliliğine ve gürültülere karşı korunması, ağaçlandırılması, yeşillendirilmesi, doğal ve tarihi, taşınır ve taşınmaz çevre, kültür ve tarihi varlıkların korunması çabalarını teşvik ve koordine etmek ve desteklemek; çevre bilincini artırmak amacı ile üyeler arasında dayanışmayı sağlamak.

çalışmalarKaçkar dağları milli parkı ve fırtına Vadisinin etkin korunması için eğitim ve bilgilendirme çalışması.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri