- Reaksiyon puanı
- 0
Karadeniz Çevre Derneği (KAÇED)
AdresPK 38 53400 Ardeşen, Rize
2.Adres
Telefon: (464) 715 71 16 Faks
464) 715 71 16
Eposta
yasa@kackar.org.tr
Web adresi
www.kackar.org.tr
Kuruluş: 2002
Üye Sayısı: 43
Yönetim KuruluYaşar Yeğen, Haydar Katı
Çalışan Sayısı6
Yurt Dışı temsilcilik0
AmaçlarÖncelikle Karadeniz Bölgesinde çevrenin insan sağlığına ve tüm canlılara zararlı hava, su ve yüzey kirliliğine ve gürültülere karşı korunması, ağaçlandırılması, yeşillendirilmesi, doğal ve tarihi, taşınır ve taşınmaz çevre, kültür ve tarihi varlıkların korunması çabalarını teşvik ve koordine etmek ve desteklemek; çevre bilincini artırmak amacı ile üyeler arasında dayanışmayı sağlamak.
çalışmalarKaçkar dağları milli parkı ve fırtına Vadisinin etkin korunması için eğitim ve bilgilendirme çalışması.
AdresPK 38 53400 Ardeşen, Rize
2.Adres
Telefon: (464) 715 71 16 Faks
Eposta
yasa@kackar.org.tr
Web adresi
www.kackar.org.tr
Kuruluş: 2002
Üye Sayısı: 43
Yönetim KuruluYaşar Yeğen, Haydar Katı
Çalışan Sayısı6
Yurt Dışı temsilcilik0
AmaçlarÖncelikle Karadeniz Bölgesinde çevrenin insan sağlığına ve tüm canlılara zararlı hava, su ve yüzey kirliliğine ve gürültülere karşı korunması, ağaçlandırılması, yeşillendirilmesi, doğal ve tarihi, taşınır ve taşınmaz çevre, kültür ve tarihi varlıkların korunması çabalarını teşvik ve koordine etmek ve desteklemek; çevre bilincini artırmak amacı ile üyeler arasında dayanışmayı sağlamak.
çalışmalarKaçkar dağları milli parkı ve fırtına Vadisinin etkin korunması için eğitim ve bilgilendirme çalışması.