Kalp Sağlığı Sosyal hayat ve kalp sağlığı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Kalp Sağlığı Sosyal hayat ve kalp sağlığı

Sosyal hayatınız ve kalp sağlığı

Genellikle şayet şifa tam gerçekleştiyse daha önceki temkinli davranışınızı, eskisine oranla daha mutedil bir tarzda olmak üzere takip edebilirsiniz: spor, seyahat gibi. Fakat arkada ye kaldıysa, yol yürürken nefes darlığı veya göğsünüze ağrılar geliyorsa biraz dikkatli olmanız şarttır. Günlük hayat çok fazla yorgunluk hissediyorsanız gece yatınız, böylece kalb ve damarlara dinlemeleri için daha uzun bir zaman ayrılmış olur. Biraz kendi kendinizin hekimi olmalısınız. Günlük meşgalenizde yorgunluk hissetmezseniz geceleri eğlenmenizde mahzur yoktur. Öğle yemeğin ******den sonra biraz yatıp istirahat etmek herhalde faydalı olur. Neşeli, şen, şakrak arkadaşlar seçi ******niz. Hastalığınızdan kimseye bahsetmeyiniz. Daima iyi olduğunuzu, kendinizi herzamankinde «s. iyi hissettiğinizi herkese duyurunuz.

Otomobil kullanmak

Otomobil kullanmak sizi yormuyorsa veyau kullanırken göğsünüze ağrı gelmiyorsa arabam sürmenizde hiçbir mahzur yoktur. Fakat oto ******mobil kullanmayı denemeden önce aradan üç ay geçmesini bekleyiniz.

Otomobil ile uzun yolculuğa çıkacaksannr muhakkak yanınızda araba kullanmasını bilen, yollarda size yardım edecek birisi bulunmalıdır. Arabada eşyalar varsa onları arabaya koymağa veya arabadan çıkarmağa siz yardım etmeyiniz, o işi bırakın başkası yapsın, daha iyi. Araba kullanmanın hem bedenî, hem de ruhî tehlike ******leri vardır. Şayet sinirli iseniz önünüzdeki ara ******baya boyuna korna çalar veya arkadan size korna çalana küfrederseniz aman araba kullan ******ım ayın!.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri