iyi günler hocam.şunu merak ediyorum da: bir saç kökünden en fazla kaç kere yeni saç çıkar?bide ...

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
iyi günler hocam.şunu merak ediyorum da: bir saç kökünden en fazla kaç kere yeni saç çıkar?bide ...

iyi günler hocam.şunu merak ediyorum da: bir saç kökünden en fazla kaç kere yeni saç çıkar?bide tepe bölgesinde dökülen saçlar geri çıkmıyormu?çünkü bi arkadaşımın saçları inanılmaz gür alnı falan baya kapalı ama sadece tepe bölgesi acayip seyrek.şimdiden saolun hocam..

18.09 / umut



CEVAP:

Bir saç kökünden herkese göre farklılık göstermekle beraber 4-5 kez saç çıkar.Tepe bölgesinde dökülen saçlarda geri kazanılabilir,eğer saç kökleri ölmemişse.
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst