itiraf köşesi

Ynt: itiraf köşesi

Evet itiraf ediyorum ben eşimi çok bunaltıyorum ne yapsa beğenmiyorum hih33 huysuzun tekiyim üstelik her konuda bir şekilde kendimi haklı çıkarıyorum ama onu çok seviyorum kiss3 hayatta ondan başka dayanağım olmadığını da biliyorum artık düzelme zamanımın geldiğini de
çok kalabalık bir sülalem olmasına rağmen ben hiç kimseye güvenemiyorum herkesten şüphe duyuyorum ve kuşkuyla yaklaşıyorum herkesin arkamdan 12389 konuştuğunu düşünüyorum bazen delirdiğimi de gulensmiley

Ynt: itiraf köşesi

erkek arkadaşımla ayrılma kararı aldığımızda onun yanında ağlamamak için kendimi zor tuttum.

Ama iyi ki de ayrılmışız...buzdolabının tekiydi zaten!Derin donduruculu 44

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri