İngilizce telkinler işe yarar mı?

BurakB

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar.

elimde oldukça fazla sayıda ingilizce, mp3 halinde telkinler var. bunları dinlesem etkisi olur mu acaba?

Burak bey, telkin denen şey, kişinin beynine anlayacağı türden sinyaller göndermesidir, bu da onun anlayacağı dille mümkün olabilir diye düşünüyorum. Bir de telkinlerin gerçek mânada ne söylediklerini de bilmiyorsanız, herhangi bir zararı olmaması için iyice araştırmanızı da tavsiye ederim.

sublımınal kayıt
okadarda doga ustu bırsey degıl

olagan ustu olan sey bızım yeteneklerımız

sublımınal kayıtta
bır kanal (muzık) 20db oldugunu varsayalım
telkın (konusma) kısmı 5 db kaydedıldıgınde

duymasakta
telkın (konusma) kısmını algılarız

bılmedıgınız bır dılı algılamak
anlamanıza yeterlı degıl.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Ben telkinleri düzenli olarak 3 haftadır dinliyorum. ama hiç bir gelişme olmadığını görünce ingilizce telkinleri denemek istedim. sanırım ingilizcede de bir faydasını göremeyeceğim... :(

Hangi telkinleri dinliyorsunuz ?

İlk bir buçuk hafta ego + suçluluk, daha sonra ego + suçluluk + sf + topluluk karşısında konuşma dinledim. en ufak bir değişim söz konusu olmadı. ben de dinlemeyi bıraktım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri