İki Aile - yeni bölüm Yayın Tarihi: 2007-02-05

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
İki Aile - yeni bölüm
Yayın Tarihi:
2007-02-05


İki Aile - yeni bölüm

İki Aile



5 Şubat Pazartesi 20:00 &#8211 yeni bölüm



Damla ve Ferit'in gecenin bir yarısı aynı anda yok olmaları Oğuz'u çılgına çeviriyor.Eda Oğuz'un bir delilik yapmasını önlemeye çalışıyor.Tahir Ağa ve Melahat de arama ekibine katılınca Ferit yine paçayı ucuz kurtarıyor.Eda ve Melahat Oğuz'dan önce ikisini arabada sarmaş dolaş buluyorlar.Eda &#8216ya böyle yakalanmak Damla'yı zor duruma düşüyor.Tam işler yola koyuldu derken köşke hırsız girdiği haberi geliyor.Tadı artık iyice kaçan tatili yarım bırakıp eve dönüyorlar.Köşkün altı üstüne gelmiş adeta harpten çıkmış gibidir.Oğuz'un Eda'ya aldığı yüzük ve Damla'nın annesinden hatıra kalan kolye de çalınan eşyalar arasındadır.Dava cephesinde ise işler karışıktır.Atilla Eda &#8216nın Oğuz ile tatile gittiğini öğrenince çok bozulur.Yaman'a yeni bir koz kazandırdıklarını düşünür.Eda Timur'u babasına tatile gittiklerini söylememesini tembih eder,fakat Efe ağzından kaçırır.

Yaman bu gelişmeden sonra iyice keyiflenmiştir.Serpil ,Yaman ve avukatları Sema davaya hazırlanırken Atilla'da Eda ve Oğuz ile konuşmaya gelir.Serpil'in davada tanıklık yapacağını söyler.Eda buna bir anlam veremez. Oğuz köşeye sıkışır ve Serpil ile bir ara flört ettiklerini itiraf eder .Eda bu duruma çok bozulur.Hırsını alamaz ve Serpil &#8216i arayarak onunla buluşmaya gider.Serpil ile Eda &#8216nın buluşması oldukça sert geçer.Ferit ise Sabutay'ın tuzağı ile kumara yine başlamıştır.



Kaynak: yayinakisi.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst