İki Aile Yayın Tarihi: 2007-01-08

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
İki Aile
Yayın Tarihi:
2007-01-08


İki Aile

İki Aile



8 Ocak Pazartesi 20:00 &#8211 yeni bölüm star tv



Sonunda gelinlik giyen Safiye ve damat Muhtar yine birbirlerine kavuşamıyorlar. Bakkal Numan tam nikaha giderlerken kalp krizi geçiriyor.İlk müdahaleyi Damla yapıyor ve herkes nikah dairesi yerine hastaneye gidiyor.Bakkal Numan yoğun bakım alınıyor.Bu durumda Düğün iptal ediliyor.Eda ve Damla arasında soğuk rüzgarlar şiddetlenerek esmeye devam etmektedir.Oğuz Ceren'den Damla ile Eda arasında geçenleri öğrenir.Bu duruma çok

üzülür.Çocuklara evleneceklerini söylemedikleri için önce evlenip sonra söylemeye karar verir.Eda'nın da bundan haberi yoktur.Oya ve Ergin &#8216den destek alan Oğuz nikah işlemlerini başlatır.Oğuz Eda'ya süpriz yıldırım nikahı kıyacaktır.Yaman ise Serpil'in kışkırtması ile çocukları almak için velayet davasını açar.Oğuz Serpil'le ortaklığına son verir.Eda reklam işini Tarık'ın ayarladığını Oğuz'dan öğrenir ve onunla konuşmaya gider.Sabutay ise Damla ve Ferit'i yakın takibe almıştır.Damla babası ile Eda yüzünden fena kapışır ve gece köşke gelmez bir arkadaşında kalır.Üstelik babasını daha da üzmek için cebini de kapatır. Bu olaylar yüzünden Oğuz artık evlilik işini uzatmak istemez ve Eda'yı yemeğe diye nikah dairesine götürür.



Kaynak: yayinakisi.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst