herşeyden biraz aldığım kendi yönetemim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
merhabalar şimdiye kadar okuduğum kitap yazı eğitimler sonucunda hangisini ne zaman nerde yapma gerek dedim zamnalra olmadı değil bazen ay bire çorba oldu dediğim oldu kafam karıştı dusun2kendi yöntemlerimi bulmaya başladım bende her zaman her yerde yapabileceğim daha sonra otomatikleşmiş şekilde ben farkında olmasam bile işlevini sürdürecek bir şey8977

evet daha önceki senelerde yazdışım kendimce yöntemler vardı
bu yöntemide uzun süredir uyguluyorum inandınız herşey bizimle olur

yönteme isim vermedim birçok yöntemin karşımından oluştu pastaya koyulan malzemler gibi veya çorbaya koyulan baharatlar gibi diyim

yöntem şu arkadaşlar bildiklerimizden oluşuyor zaten onun için a bu da ne dememize gerek yok

öncelikle bunu her konuda yapabilirsiniz ben denedim hatta kendimde uygularkende sevdiklerimle bağlantıladım aynı frekanslarda aynı enerjide bütünleştimizi düşünürsek derty

bir kağıt alıyoruz
daire çiziyoruz içine olumsuzluklar yazıyoru
olumsuzluklar
olumsuz düşüncelerimiz rt67
olumsuz duygularımızağla2
olumsuz inançlarımızşaşkınx
olumsuz hatıralarımız sad456
uzatabilirsiniz

diyelim olumsuz düşünceleriniz aklınıza geldi buna kaç puan veriyorsunuz yazın karşısına
beyaz silgi alın ve silgiyle vurmaya başlayın silin direk demiyorum bunuda yapabilirsiniz
o yazılar silindinde tekrar puan verin hisiniz kaç puan 0 olana kadar 0 olduktan sonra yine silin vurarak yanlız önemli olan bu hareketi yapmak
neden sesi suyuyorsunuz dokunma duyusu işitme duyusu görme duyusu o sırada azınıza bir şekerde alırsanız tatma duyusuyla tamlanır evet bu işlemi yaptınız
özellikle silginin beyaz olmasına önem veriniz

silme işlemi bittinde beyaz renk olumsuzluklarımı sildi yeşil renk olumluluklarımı bana gerirdi şükür allahıma diyorum cilgin897

ve her nefes alışımda her yeşili gördümde olumluluklar hayatıma ışık hızıyla giriyor ve yaşayark şükrediyorumcilgin8978977
her nefes verdimde beyaz renk gördüşümde olumsuzluklar hayatımdan tamamen silindi ışık hızıyla şükür allahıma diyorumblissyk8908
bunu sadece işlem yaptınız olumsuzluk neyse 0 olana kadar yapın bu 2 dakikanızı anca alır ve bırakın
sadece diğer günler nefes alıp verdikçe beyaz ve yeşil renklerdeki sözleri aklınıza sadece geldinde söyleyiniz kendinize emir vererek 12389
bu otomatikleşme sürecine geçince sadece yaşamak kalıyor şükür yaradan sevginini deminde demlenmek isteğinide verdiği içinart56art56

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri