Herkesten 1 tane:)

azraist_24

Moderator
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar,

Haydi su an ne hissettigimizi tek bir kelime ile ozetleyelim, ne dersiniz?

Basliyorum:

``Guzelim``music45

hüzünlüyüm ama tatlı bir hüzün :)

`` Hem dolu hem bosum:)))) ben de anlamadim ne demek istedigimi ama dalgalaniyorum sanirim arkisisler heheheguitar

komikim.. :)

sakin ve huzur dolu ... O0

İyimserim ;)

1. Tek kelimeleyle anlatmak zor :d
2. Anlatılmam yaşanırım :D
tek kelimeyle yapabilecekmiyim bakalım

harikayımiyiyimmutluyum16hazirandaolacaklariçinmeraklıyımhayatbenimbenhayatın

tek kelime oldu mu :D boşluksuz olduğu için tek kelime olarak değerlendirilebilir

1. Tek kelimeleyle anlatmak zor :d
2. Anlatılmam yaşanırım :D
tek kelimeyle yapabilecekmiyim bakalım

harikayımiyiyimmutluyum16hazirandaolacaklariçinmeraklıyımhayatbenimbenhayatın

tek kelime oldu mu :D boşluksuz olduğu için tek kelime olarak değerlendirilebilir
y789y789 hheehee Alah seni :) Harikasin Janer yaa walla acayip guldum, hep mutlu ol emi sen :)Hala siritiyorum :)

birşey itiraf edeyimmi :D profilime girdiğimde sen ve sweeet online ise site bir ayrı geliyor bana :) .. hep burada kalınnnnn :d uy897
Aman da amannn diger ablalar abiler kizmasinlar sana... Hepimizin yeri ayri tatlim ve birbirimizden bak daha ne tuyalar alicaz....

Sen de iyik i burdasin...superxy

Uzunca bir aradan sonra yuvada olmak güzelactionsmile

O zaman aramiza tekrar hosgeldin sevgili bartunsevincli

Bugun harikayimsmileydancesmileydancesmileydance

birşey itiraf edeyimmi :D profilime girdiğimde sen ve sweeet online ise site bir ayrı geliyor bana :) .. hep burada kalınnnnn :d uy897
:)) Mutluyum (ya evet zor benim için de bir kelime ile anlatmak olmaz ki ama yetmiyor kelimeler, kelimeler yetse daha neler neler dicez. Pazarlık etsek üç olmaz mı?)

NOT: Sitedeki şair ruhlu ve harika bir İngilizce öğretmeni olmaya aday arkadaşım Janer seni de burda görmek bizi mutlu ediyor.

Değişime hazırım :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri