HER BİRİMİZİN HAYATINDA RÜYA HIRSIZLARI VAR!!!VİDEO

fgceker

Banned
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
9
http://www.facebook.com/video/video.php?v=412792678609&saved

Çok anlamlı bir video,izlemek için yukarıdaki linke tıklamanız yeterli

Olumluya Odaklanmayı Seçiyorum girlhaha girlhaha girlhaha

Mutluluk bizim olaylara karşı gösterdiğimiz olumlu tepkinin dugusudur...
Her birimizin hayatında rüya hırsızları var...
Rüyalarımızı Çeliyorlar...
İyiki Varsın Sevgili Nil Gün:)))) girlhaha girlhaha girlhaha

Ne doğru bir farkındalık ;

Hayal kırıklığına uğradıkça daha kötümser bakmaya başlıyoruz,daha şüpheci yaklaşmaya başlıyoruz etrafımızdaki olaylara ve insanlara ağla2ağla2ağla2

Ben Olumluyu görmeyi,olumluya odaklanmayı seçiyorum....Daha Farkında bir yaşamı şeçiyorum...
Olayların olumsuz yanlarınıda görüp çıkarımlarımı yaparak olumluya çevirip yaşamıma öyle devam etmeyi seçiyorum....girlhaha girlhaha girlhaha

leeloobar042ot5.gif

teşekkürler...........

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri