- Reaksiyon puanı
- 1
Hemşirelikte Kayıtların önemi Hemşirelik Eğitiminde Ölçme ve Değerlendirme Modül Eğitimi
Hemşirelikte Kayıtların önemi
Hemşirelik Eğitiminde Ölçme ve Değerlendirme Modül Eğitimi
Eğitim hemşirelerine yönelik "Hemşirelikte kayıtların önemi ve ölçme değerlendirme" konulu 5 günlük bir eğitim programı oluşturulmuş olup 2. ve 3. Basamaktaki tüm eğitim hemşirelerinin katılımı sağlanmıştır. Bu eğitimde kayıtlar, soru sorma ve check-list oluşturma teknikleri, form geliştirme gibi konulara yer verilmiştir.
Bilgisayar Eğitim Programı
Eğitim hemşirelerine yönelik microsoft excel, power-point, movie maker ve publisher programlarını içeren 16 saatlik "Bilgisayar Eğitim Programı" düzenlenmiş ve 1. 2. ve 3. Basamaktaki tüm eğitim hemşirelerinin bu eğitime katılımı sağlanmıştır. Eğitim ihtiyacı doğrultusunda ek programlar düzenlenecektir.
Geri
Şube Anasayfası
Müdür Yardımcısı
Şube Müdürü
Şube Çalışanları
İletişim
Bize Ulaşın
Görevlerimiz
Yönetici ve Hekimlere Yönelik Eğitimler
Hemşirelere Yönelik Eğitimler
Hizmet İçi Eğitimler
Halk Eğitimleri
Sempozyumlar
Hemşirelik Hizmetleri
Bürosu
Mevzuat
Formlar
Eğitim Metaryalleri
Arşiv
Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr
Hemşirelikte Kayıtların önemi
Hemşirelik Eğitiminde Ölçme ve Değerlendirme Modül Eğitimi
Eğitim hemşirelerine yönelik "Hemşirelikte kayıtların önemi ve ölçme değerlendirme" konulu 5 günlük bir eğitim programı oluşturulmuş olup 2. ve 3. Basamaktaki tüm eğitim hemşirelerinin katılımı sağlanmıştır. Bu eğitimde kayıtlar, soru sorma ve check-list oluşturma teknikleri, form geliştirme gibi konulara yer verilmiştir.
Bilgisayar Eğitim Programı
Eğitim hemşirelerine yönelik microsoft excel, power-point, movie maker ve publisher programlarını içeren 16 saatlik "Bilgisayar Eğitim Programı" düzenlenmiş ve 1. 2. ve 3. Basamaktaki tüm eğitim hemşirelerinin bu eğitime katılımı sağlanmıştır. Eğitim ihtiyacı doğrultusunda ek programlar düzenlenecektir.
Geri
Şube Anasayfası
Müdür Yardımcısı
Şube Müdürü
Şube Çalışanları
İletişim
Bize Ulaşın
Görevlerimiz
Yönetici ve Hekimlere Yönelik Eğitimler
Hemşirelere Yönelik Eğitimler
Hizmet İçi Eğitimler
Halk Eğitimleri