hayal gücümüzü geliştirelim

ebruliii

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Haydi kendi hikayemizi oluşturalım .böylece hayal gücümüzü de geliştirmiş olalım ve ortaya neler çıkacağını hep birlikte görelim..
actionsmile
ben bir kelime ilee hikayeyi başlatacağım ve sizlerde bir kelime ile onu devam ettiirceksiniz.

Bugün hava çok güzeldi ve ben uyanmak istemiyordum. diye başladım.bir diğerimizde uyandım kalktım şunu yaptım diğerekten bir cümle ile hikayeyi devam ettiricek ! bakalım hayalgücümüz ne kadar geniş):))y789ooo67 mutlu olmak dileğiyle :))

Haydi kendi hikayemizi oluşturalım .böylece hayal gücümüzü de geliştirmiş olalım ve ortaya neler çıkacağını hep birlikte görelim..
actionsmile
ben bir kelime ilee hikayeyi başlatacağım ve sizlerde bir kelime ile onu devam ettiirceksiniz.

Bugün hava çok güzeldi ve ben uyanmak istemiyordum. diye başladım.bir diğerimizde uyandım kalktım şunu yaptım diğerekten bir cümle ile hikayeyi devam ettiricek ! bakalım hayalgücümüz ne kadar geniş):))y789ooo67 mutlu olmak dileğiyle :))

Bugün hava çok güzeldi ve ben uyanmak istemiyordum.O yüzden egoma yenik düştüm tekrar başımı yastığa koydum...kalktığımda saat 12:11 idi ve o güzelim sabahı uyuyarak geçirmiştim. Sonra aklıma birşey gedli......
(sıradaki arkadasım devam etsin)

aklima bir sey gelince usulca kapiyi tikladi...

aklimi kaciricak gibi irkildim, bu olamazdi, hayal edemiyordum, fikir yurutemiyordum, hatirlayamiyorum, dusunemiyorum, neydi rengi????

acaba ne yapmalıydım? durup düşündüm sessizce : )

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri