Haliç Üniversitesi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Haliç Üniversitesi

Kuruluş yılı: 1998

Üniversite türü: Vakıf

Rektör: Prof. Dr. Ahmet Çakır

Öğrenim dili: Türkçe ve İngilizce

Fakülte: 5

Lisans öğrencisi: 2560

Akademik personel: 305

Bu yıl alınacak öğrenci: 1122

Ücret:: Lisans (İngilizce) 16.800 YTL, Lisans Türkçe 15.600 YTL, İngilizce Hazırlık sınıfı 16.800 YTL, MYO İngilizce programlar 10.200 YTL (KDV dahil).

Barınma: Üniversitenin Fındıkzadede 60 kişi kapasiteli öğrenci yurdu bulunuyor.

Burs: YÖK tarafından zorunlu tutulan oranda eğitim-öğretim bursları ile üniversite tarafından eğitim-öğretim,başarı, destek, yemek ve yurt bursları veriliyor.Burslar yabancı dil hazırlık sınıfı programında geçirilecek azami 1 yıllık süreyi de kapsamakta olup, öğrenci öğrenimini başarı ile devam ettirdiği sürece verilecektir.Türkiye genelinde ÖSSde İlk 1.000 öğrenci arasında yer alan ve kayıt yaptıran öğrencilere %100, 1.500 arasında yer alan ve kayıt yaptıran öğrencilere %50 oranında eğitim-öğretim katkı payı verilecektir.

Internet adresi: http://www.halic.edu.tr

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri