Göz we Telkin

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ßuse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ßuse

New member
0
HD RANK
Katılım
24 Temmuz 2008
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
2025
Merhaba siteye yeni üye oldum we üye olmamın sebebi telkinli müzik dinlediğimizde göz rengimizde bi açılma oluyomuş.. Doğrumudur ? Telkin müzik dinleyipte böyle bi sonuç alan oldumu aranız da ? Eğer war ise hangi müzik söylermisiniz ? Şimdiden tşk..
 
Ynt: Göz we Telkin

Sevgili Buse
yanımıza hoşgeldin..

Dünyaya, olaylara, durumlara nasıl bakarsak öyle görürüz. Telkinler farkındalığımızın artmasında, güçlenmemizde, olumsuz etkilerden arınmamızda çok faydalı.. Eğer göz renginin daha açık olması seni mutlu edecekse, o mutluluğu yaşayacaksın..
Küçük bir farkla, göz rengin açılmayacak belki ama, sen kendini olduğun gibi sevmeyi öğreneceksin..

Değişimine telkinleri dinleyerek başlaman çok doğru bir seçim super

sevgiler hismiley
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst