Garip Ama Gerçek Haberler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43
garip haberler serisi... dusun dusun

1.jpg

arkadaşlarıyla kumar oynamaya giden kocasına, eşi işte bu ayakkabıları yaptırmış...

2.jpg

avustralya yerlisi aborjinler, kendilerine yeni bir eğlence buldu; deve avı

3.jpg

belki bir kaç adım geri giderseniz, veya gözlerinizi kısarak bakarsanız, how can you sleep - nasıl uyuyabilirsin- yazısını okuyabilirsiniz

4.jpg

bu oyuncak tam 2200 dolar. berg oyuncak şirketi, standart modeli 730, özel modeli 2.200 dolara satılan ferrari fxx pedallı oyuncak otomobilleri üretiyor.

5.jpg

bu ev sinema sistemi, dünyanın en pahalısı ünvanını almaya hak kazandı.

6.jpg

bu fener tam 38 milyon mumluk ışık üretebiliyor ve 6 kilometre uzunluğunda bir ışık hüzmesi yaratıyor.

7.jpg

bu kare, yeni batman filminden bir sahne değil, peru polisinin bağımsızlık günü kutlama törenlerinden bir fotoğraf

8.jpg

ella adlı bu heykel, tam 24.000 şeftaliden oluşan bir reklam aslında...

9.jpg

evet, bu muzlar gerçek. stefan sagmeister'ın sanatsal çalışmasında tam 7.200 muz kullanılmış.

10.jpg

fotoğraftaki tavşan bir buzdolabının içerisinde yaşıyordu

11.jpg

genç kız naneli şeker dışında ne yerse yesin, hasta oluyor...

12.jpg

bu bir aranıyor ilanı. aranan ise motosikletli kasklı bir soyguncu. yukarıdaki de soyguncunun robot resmi

Ynt: Garip Ama Gerçek Haberler...

HOW CAN YOU SLEEP yazısını okuyabilenlerdenim 44 sinema sistemine bayıldım banada inşş ondan ... 6 km ışık süzen eferde baya iimiş... tabi digerleride ama bunlar en çok dikkatimi çekenler tender45 kasklı soyguncuyu okurkende koptum resmen khkh56

6 km fener çok iyi bir icat.benimde olmasını isterdim doğrusu...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri