...fıkralar....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elektra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

Elektra

Guest
Eyvahh
Temel uçakla trabzona gidiyomuş. Uçaktan bir takım sesler gelmiş pilot merak etmeyin uçağın bir motoru bozulmuşturder. Temel hostesi yanına çağırır ve sorar: Bu uçakta kaç motor vardır. Hostes 2der. Sonra tekrar bir ses daha gelir. Pilot uçağımızın bir motoru daha bozuldu der. Sonra temel içinden: Eyvah havada kalduk...
Başkaa
Temel birgun ucurumun kenarında dolaşıyormuş.Uçurumun dibini görmek için ucuna dogru yaklaşmiş.Ayagı kayıp düsmus.Asagı inerken ceketi bı dala takılmıs.Temel bagmıs:
-Ulaa kımse yok miduurrr?
Bi ses gelmiş:
-BEN Azraıl canını almaya geldım.Sevabın fazlaysa cennete,günahın fazlaysa cehenneme gideceksin demiş.Temel:
-Baska kimse yok midurr..!
Temel pilot olunca
bir gün temel uçak seyahatine çıkmış.hostes anons yapar:
- pilot yaralandı aranızda uçak kullanmayın bilen var mı?
temel atılarak:
- ben biliyurum,der
temel pilot kabinine bindikten sonra kurcalamya başlar.iki motoruda bozar ve ardından anons eder:
- ula yolcular aranızda motor tamir etmeyi bilen var mı?
Ben senin yaşındayken
Temel evde otururken birden zil calar. Gelen Dursun'dur. Dursun Temel'e:
- Ula Temel annem hastalanmis biz oraya gidiyoruz. Sen biz gelene kadar bizim Ali'ye bakarmisin?
Temel:
- Tabi bakarim, arkadaslik boyle gunler icindir. Annene soyle gecmis olsun.
Neyse Dursun cocugu birakir gider. Temel cocugu iceri alir ve konusmaya baslar:
- Ula Ali kac yasindasin?
Ali:
- 13 yasindayim Temel amca.
Temel:
- Hacen bileymusun? Ben senin yasindayken tam 13 yasindaydi,.

hmmmm guzel olmus diyen arkadas biraz kiskanclik mi yapmis ne ? ben bayildim her zamanki gibikhkh56khkh56khkh56khkh56khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri