FESTİVA NATURAL 2009 (Ruh Beden Ve Zihin Festivali)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OzynS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzynS

New member
Reaksiyon puanı
0
merhabalar konu doğru yerdemi bilmiyorum ama bunu açma ihtiyacı duydum...

bu yıl 10. yılını kutlayacak olan festiva natural 2009 ruh beden ve zihin festivali yine Harbiye Askeri Müzesinde 19-22 kasım arasında yapılacak...

festivalde bir çok konferans, seminer, workshop ve çeşitli etkinlikler yapılacaktır... http://www.festivaistanbul.com/ bu adresten programı bulabilirsiniz..

eğer imkanınız var ise gelimenizi öneririm... giriş ücreti 15 tl...

gerçekten spritüel olan ve bir şeyler öğrenmek isteyenleri özellikle gelmelerini rica ederim...

Merhaba gelmek isterim.Ama festival programı sitesinde yazmıyo.Biraz bilgi verirmisin.
Teşekkürlersuper

Merhaba gelmek isterim.Ama festival programı sitesinde yazmıyo.Biraz bilgi verirmisin.
Teşekkürlersuper

Bahse konu sitede seminerlerle ilgili yazının üzerini tıklarsan,günlerini ve hangi saatlerde hangi konuların işleneceğini öğrenebilirsin.Doğru ayarlamaları yaparsam bende katılmayı düşünüyorum.

İstanbul dışında olmanın dezavantajı.Bu tür seminerler genellikle İstanbul'da oluyor ama malesef katılamıyorum.İnşallah bir gün katılabilirim.

İstanbul dışında olmanın dezavantajı.Bu tür seminerler genellikle İstanbul'da oluyor ama malesef katılamıyorum.İnşallah bir gün katılabilirim.

bildiğim kadarıyla başka şehirlere de düzenlenecektir... bunu organizasyonun sitesinden takip edebilirsiniz...

Teşekkürlersuper

http://www.festivaistanbul.com/index.asp?catid=75&altid=1&urunid=27&xid=2 bu linkte görebilirsiniz ilgili programı rica ederim...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri