Fatih Altaylı: Sağlık politikası ülkeyi batıracak

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Sık sık hekimler, sağlık sektöründe yöneticilik yapmış isimler arıyor.

Geliyorlar. Konuşuyoruz.

Farklı siyasi görüşlerden de olsalar bir ortak noktada birleşiyorlar:

Bu sağlık politikası ülkeyi batıracak

Mevcut uygulamaların sürdürülebilir olmadığını söylüyorlar.

Şimdilik vatandaşa geçici bir rahatlık getiren sistemin, Türkiye'den çok daha zengin ülkelerde denendiğini ve başarılı olmadığını iddia ediyorlar.

Bu uygulamanın bir süre sonra sosyal güvenlik sisteminden çok daha büyük kara delik oluşturacağını, altından kalkılamaz hale geleceğini savunuyorlar.

AKP iktidarı döneminde de Sağlık Bakanlığı'nda çok üst düzey görev yapmış bir isim Bu yöntemi İngiltere denedi. Battılar. Her yıl milyarlarca pound açık verdiler. Sonunda sistem çöktü. Şu anda Avrupa'da sağlık açısından en kötü durumda olan İngiltere'dir ve nedeni de bugün Türkiye'de uygulanan sistemin burada uygulanmış ve başarısız olmuş olmasıdır diyor.

Peki görevdeyken bu konuda uyarıda bulunmadınız mı? diye soruyorum.

Bulundum ama dinlemediler. Çünkü ciddi bir vatandaş memnuniyeti sağlıyor. Sağlık hizmeti en kısa sürede oya dönüşebiliyor. Bundan faydalanmak istedilerini zannediyorum. Uzun vadede ciddi bir batak. Ama Türkiye'de kimse uzun vadeyi düşünmüyor diyor.

Habertürk

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri