FAAL ZİHİN (BİLİNÇALTI) İLETİŞİM KURMA ALIŞTIRMASI

Parlayan

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Faal zihinle iletişim kurmayı ve emir vermeyi kolaylaştırmak için, kendisine ait kişisel bir isim vermek.Bu tavsiyeyi yerine getiren pek çok insan büyük yararını görmüştür.Bu aslında bilgisayarınıza isim takmanız gibi birşeydir,tek farkı bu durumda "bilgisayarın"böyle bir ilgiye gerçekten de olumlu tepki vermesidir.O halde faal zihninize kendi seçtiğiniz bir isim takın;bedeninizden hafazanızdan ve duygularınızdan daha yüksek bir performans beklediğinizde ya da yeni alışkanlıklar edinmek için zihinsel araçlar(imgeleme,gevşeme vs.) kullanırken ona bu isimle seslenin.Sizin istediğiniz gibi davrandığında bu ismi kullanarak faal zihninize teşekkür etmeyi de unutmayın.Vereceği tepkiye çok şaşırabilirsiniz.Faal zihninize,bulunduğunuz yörede çok kullanılan bir isim verebilirsiniz;kimi göbek adını verir kimi tarihi bir karakterin ismini yada bir roman kahramanının adını Hangi isimle rahat ediyorsanız onu kullanın.

(Ben kraliçe diyorum ^-^)

Hayal Mühendisliği kitabından
flowers14th4.gif

hahah super çok sevdim teşekkür ederim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri