- Reaksiyon puanı
- 2
Hep derler eğitim farkı evlilkte sorun oluyo diye merak ediyorum gerçekten de öyle mi oluyo yoksa kişinin karşısındakini anlamasına sevmesine mi bağlı?
Bence etkilemez. Nice üniversiteler bitirmiş master yapmış insanlar tanıyorum, insanlığın yanından geçmiyorlar, nezaketten, insanlıktan, duyarlılıktan haberleri yok ve nice insanlar tanıyorum ilköğretim ya da lise mezunları olmalarına rağmen hayat okulunu bitirmişler, nerede, ne zaman, kime, nasıl davranacağını ve ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Mühim olan karşıdakini anlayabilmek bunun içinde Türkçe konuşabilmek ve azıcık zeka yeterli. İnsan kendini kendi yetiştirmeli. Sadece eğitimle insan olunmaz. Sevgilerimle...Hep derler eğitim farkı evlilkte sorun oluyo diye merak ediyorum gerçekten de öyle mi oluyo yoksa kişinin karşısındakini anlamasına sevmesine mi bağlı?
tamamen katlıyorumm.sevgiler...bence onemlı olan kulturlerın yakın olması..kulturde eğitimle kazanılacak bışey deıl zaten...kendını yetıştırmekle alakalı ve aılesıyle alakalı...gecırıp yaşadıklarıyla alakalı eğer oğrenımlerı maddı açıdna fark oluşturmuosa bence eğitim cok da onemlı deıl..
Bence etkilemez. Nice üniversiteler bitirmiş master yapmış insanlar tanıyorum, insanlığın yanından geçmiyorlar, nezaketten, insanlıktan, duyarlılıktan haberleri yok ve nice insanlar tanıyorum ilköğretim ya da lise mezunları olmalarına rağmen hayat okulunu bitirmişler, nerede, ne zaman, kime, nasıl davranacağını ve ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Mühim olan karşıdakini anlayabilmek bunun içinde Türkçe konuşabilmek ve azıcık zeka yeterli. İnsan kendini kendi yetiştirmeli. Sadece eğitimle insan olunmaz. Sevgilerimle...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.