En yüksek katkı payı tıp fakültelerinde

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
üniversite katkı paylarına ortalama yüzde 5 oranında zam yapıldı.

öğrencilerin, 2007-2008 eğitim-öğretim yılında üniversitelerine ödeyecekleri katkı payları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak, 31 Temmuz 2007 tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

En yüksek katkı payını, öğretim süresi 6 yıl olan tıp fakültesi öğrencileri ödeyecek. Tıp fakültelerinde her bir öğrencinin devlete ortalama yıllık maliyeti 13 bin 351 YTL'yi bulurken, bunu 4 bin 817 YTL ile diş hekimliği, 3 bin 665 YTL ile eczacılık fakülteleri ve tıbbi biyolojik bilimler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon programları izliyor.

Ne kadar ödenecek?

Katkı payı miktarları tıp fakültelerinde 483 YTL'den 508 YTL'ye, diş hekimliği ve eczacılık fakültelerinde 403 YTL'den 424 YTL'ye, veteriner fakültelerinde 315 YTL'den 331 YTL'ye, tıbbi biyolojik bilimler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon programları, teknik eğitim fakülteleri 230 YTL'den 242 YTL'ye yükseltildi.

Yüksekokullar içinde de fizik tedavi ve rehabilitasyon, sağlık teknolojisi, hemşirelik, sosyal hizmetler, sağlık idaresi, sağlık hizmetleri yüksekokulları öğrencileri 163 YTL katkı payı verecek. Lisastüstü öğrenim ücreti 211 YTL'den 222 YTL'ye çıkarıldı.MEDMAGAZİN

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri