Efekt Production

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Efekt Production

Fotoğraf Hizmeti : Her türlü fotoğraf çekimlerini profesyonel dijital makineler ile yüksek çözünürlükte yapıyor en hızlı şekilde teslim ediyoruz.

- Kusursuz ışığı, inanılmaz derinlik hissini, muhteşem renkleri fotoğraf karelerine sığdırıyoruz. Siz hayalinizdekini anlatıyorsunuz, biz de sizin için hayatı en harika görünüşüyle donduruyoruz.

- Profesyonel fotoğrafçılardan oluşan ekibimiz, 100 m² stüdyomuz, yüksek teknolojiye sahip donanımımızla her zaman hizmetinizdeyiz.

Kamera Hizmeti : Tanıtım filmi, Fabrika tanıtım filmi, Şirket tanıtım filmi, Eğitim filmi, Motivasyon filmi hazırlanması

- Reklam filmi, Reklam spotu, Bant reklam

- Tv programı, Belgesel film, Klip çekimi

- Otel, Hastane tanıtım filmi, Ürün tanıtım filmi, Kobi tanıtım filmi

- Kurgu, Seslendirme, Altyazı

- Bayii toplantı çekimleri, Reji sistemli konser, Toplantı, seminer çekimleri

Montaj hizmeti (digital editing) : Projelerinizi Profesyonel kurgu sistemi Pinnacle digital montaj setimizde montajlıyoruz.

Şimdi, tasarladığınız görüntüyü bizimle paylaşmanın tam zamanı.

Organizasyon Fotoğrafçılığı

Basın Fotoğrafçılığı

Tanıtım Fotoğrafçılığı

Reklam Fotoğrafçılığı

Stüdyo Fotoğrafçılığı

Bayii toplantı çekimleri

Reklam spotu

Bant reklam

Reji sistemli konser

Tanıtım Filmi Yapımı

Belgeseller

Reklam filmi

Eğitim Filmleri

Müzik Video Klipleri

Program Jenerikleri

İmaj Filmleri

DVD -VCD Authoring

Montaj, Editing ve Compositing

Montaj Seti Kiralaması ...

Adres: Musadayı sok. Çiçek Apt. No: 6/2 Mecidiyeköy/İstanbul

istanbul

Firma Yetkilisi:

Telefon: 05323850224

Fax:

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri