düzen düzen düzen...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Sonbaharın renklerini giyinmiş, huzurlu, gülümseten bir ev sizi mutlu etmeye yetmeyebilir. Bu sonbaharda evinizi baştan yaratacak düzenleme sırlarına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.

Aslında kim duymuyor ki? Bedenimizin, ruhumuzun ve elbette evimizin dinlendiği, hafiflediği yaz aylarından çıkıp yeni bir mevsime hazırlanıyoruz artık. Hayatımızla birlikte evimizde de yeni bir düzen kurmanın, organize olmanın zamanı geldi. Doğru planlanmış, her şeyin yerli yerinde olduğu bir ev sayesinde hem kendimize ayırabileceğimiz daha çok vaktimiz kalacak, hem de evde hayat çok daha kolaylaşacak. Buna emin olabilirsiniz. Evim ekibi olarak aynı düşünceden hareketle şdüzenleme+saklama+ depolama çözümleriş içeren özel bir sayı hazırladık sizin için. Kilerden mutfağa, salondan yatak odasına, banyodan ardiyeye, çocuk odasından antreye bir evin

her bölümü için basit ama işlevsel düzenlemeler, küçük ve dar alanlar için pratik öneriler, saklama ve depolama çözümleri ile ev hayatınız düzen girebilir.

Keyifli okumalar ve düzenlemeler,

En yaratıcı yaşam alanları belli oldu!

Gülen Boya işbirliğiyle bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz''Dekoratör Benim/En Yaratıcı Yaşam Alanı'' yarışmasını kazanan ilk 10 proje belli oldu. Okur oylarıyla finale kalan ilk 10 arasından 'en yaratıcı3 yaşam alanı' ise jüri üyeleri taraından belirlendi. Finale kalan yaşam alanlarını ve jüri üyelerinin başvurular ve

oylama ile ilgili yorumlarını sayfa 139'da bulabilirsiniz. Yarışmaya katıan tüm okurlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Kaynak:Evdergisi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri