E
Olabilir Ayşegül hanım bu sizin fikriniz. Fakat fikirlerinizi kendinize saklayın. Ben sadece bir konu paylaştım ve sizde konunun güzel olup olmadığı hakkında ve konu için teşekkür etmekte serbestsiniz. Paylaşım sorgulanmak için paylaşılmadı. O yüzden konuyu dağıtmamanızı rica ediyorum. Sevgilerle...ben katılmıyorum nasip kısmet olgusu kurban olmaya götürür bizi.kaderciliktir bu
Konuyu okumuş olmanız bile yeterli. İlginiz için teşekkür ediyorum...dusun2
yazacak birşey bulamadım.
Fakat bu sadece bir hikaye, bu hikayeden verilenler ölçüsünde sonuç çıkarılmalı, ben kaderci düşünüyorum sen öyle düşünüyorsun konularına girilmemeli. Yorum yapılmalı ama olağanın içinde, zaten buna bir kısıtlama getirmiyorum. Kader ve kadercilik kişinin inancına dayalı bir kavramdır, bunu burada belirtmeye ve tartışmaya açmaya hiç gerek yok. Zaten site kurallarında bu yasak. Siz benden daha iyi biliyorsunuz bunu. Bu nedenle paylaşımımda bu tür konulara girilmesini istemiyorum. Sevgilerle...Bir paylaşım yapılıyorsa her fikre açık olunmalı ve saygı duyulmalı diye düşünüyorum. Burası serbest ve özgür bir platform ve herkes düşüncesini saygı çerçevesinin dışına çıkmadan açıklamakta özgürdür. Hayatta bizi, yaptıklarımızı, söylediklerimizi onaylayanlar kadar onaylamayanlar da olacaktır elbet. İnsan her iki durumda da duruşunu bozmuyor, aynı şekilde davranabiliyorsa yücelebilir.
Sevgiler.
Kader dini bir konu inanç meselesi. Benim iznime ya da onayıma ihtiyacınız olmayabilir fakat site kurallarına uymak zorundasınız! Anlatabildim mi? Saygı sınırlarınızı aşmayın.tartışma çıkarmaya çalışan ve konuyu abartan sanırım sizsiniz elecktra haddinizi aşan seyler söylemenize ragmen ben yazmamayı tercih ettim.
düşüncemi söylemek için sizin izninize yada onayınıza ihtiyacım yok.
bir paylaşımda bulunmuşsunuz bir arkadasımız katıldıgını yazmıs bende katılmadıgımı ben burda sizin çıkarttıgınız tartışma dısında birsey görmüyorum
Evet Derya'cım haklısınooooo herkese relax olmayı davet ediyorum .yahu abartmayın bu kadar sevgiyle ve gene sevgiyle kalınnnnn....
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.