Domates endometriyozise iyi mi geliyor?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Rahmin içini kaplayan endometrial dokunun, normal bulunması gereken yer olan rahimin iç kısmı dışında herhangi bir yerde bulunması durumuna endometriyozisdenir.Domatese kırmızı rengini veren likopen adlı pigmentin, endometriyoziste görülebilen normal dışı doku yapışmasına yol açan proteinleri engelleyebildiği belirlendi.

Bulguların henüz ilk aşamada olmasına rağmen, araştırma sonunda domates ve domates ürünleri ağırlıklı beslenmenin, karında ağrılara yol açan doku yapışmasını denetim altına alabileceği bulguları elde edildi. Uzmanlar, laboratuvar ortamında insan hücrelerini likopene maruz bırakarak, doku yapışmasına yol açan proteinler üzerindeki etkisini ölçtü. Araştırma sonunda protein seviyesinin önemli oranda azaldığı tespit edildi.

Bunun sonucunda doktorlar, domateste bulunan likopenin ameliyat sonrası doku yapışmaları ya da endometriyozis tedavisinde faydalı olabileceğini söylediler.

Kaynak: saglicaklakal.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri