- Katılım
- 13 Şubat 2010
- Mesajlar
- 12
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanları
- 0
Başlıkta da belirttigim gibi bende dişçiye gitme fobisi var ve bu benim hayatımı çok olumsuz etkiliyor bunu nası ve ne şekilde yenebilirim bir öneriniz fikriniz var mı acaba ?
aynı fobi ben de de vardı.ta ki 3 ay öncesine kadar.3 ay önce 3 yıldır muayeneye gitmeyi ertelediğim iki dişim beni gece ansızın yakaladı.nasıl ağrıdığını diş ağrısı çekenler çok ii bilir.korkudan evdekilere dişim ağrıyor bile diyemedim.doktora götürürler die(şimdidüşünüyorumda kendime nasıl işkence etmişim ).neler çektiğimi,nasıl ağladığımı ağrıların nasıl şiddetlendiğini hatırlamak bile istemiyorum...Başlıkta da belirttigim gibi bende dişçiye gitme fobisi var ve bu benim hayatımı çok olumsuz etkiliyor bunu nası ve ne şekilde yenebilirim bir öneriniz fikriniz var mı acaba ?
hayır.çekilirken hiç acı hissetmedim.e doktor da çok önemli tabi.gittiğim dktor çok iidi allah razı olsun.işinn uzmanı olduğu belliydi.zorlanmadan kolayca çekti..hatta ben nasıl çekeceksiniz die korkak bi ses tonuyla soru sorunca (hani ne olacağını bileyim dieSagol yazdıkların için merak ettigim bir şey var dişin çekilirken acı duydun mu
Sana tek tavsiyem diş bakımına dikkat etmen.Aksi taktirde ne kadar fobin olursa olsun oraya gitmeye mecbur kalacaksın. Ya fobini yenmelisin ya da dişlerine iyi bakmalısın tercih senin.Umarım bir an evvel bu fobini yenersin. Sevgilerle...Başlıkta da belirttigim gibi bende dişçiye gitme fobisi var ve bu benim hayatımı çok olumsuz etkiliyor bunu nası ve ne şekilde yenebilirim bir öneriniz fikriniz var mı acaba ?
disciden korkmayanlar neden korkmuyorlar sence?
Valla güzel soru ama ne yapalım bende bi korku oluştu işte
Kesin neden bu olmayabilir. Dişçiye yönelik kötü bir anı olabilir. Mesela bir yakınını dişçi koltuğundayken görüp davranışlarından etkilenmesi,çevresinden dişçilerle ilgili olumsuz hikayeler dinlemesi yada küçüklüğünde diş muayenesinden geçtiğinde yine aynı acıyı hissedebileceğini düşünüp korkması başlıca etkenler olabilir.dişçiye gittikleri için)))
bildim mi bildim mi956k956k956k956k
disciye neden gittiklerine baglikhkh56dişçiye gittikleri için)))
bildim mi bildim mi956k956k956k956k
bildim mi bilemedim mi şimdidusun2disciye neden gittiklerine baglikhkh56
korkularini yenmeye gitmediklerine göre
dis icin gidenler korkmuyolarsa pozitif düsünüp
negatif duygu olusturmadiklari icindir.
harikasin bildin bildinbildim mi bilemedim mi şimdidusun2
Tartışılır demiştim.Belki doğrudur belki yanlışbildim mi bilemedim mi şimdidusun2
956k956k956k956k956k956kharikasin bildin bildin
t678
Tartışılır...Ama seninle tartışılmaz. Adamı öldürürsünkhkh56harikasin bildin bildin
t678
8977956k956k956k956k956k956k
Tartışılır...Ama seninle tartışılmaz. Adamı öldürürsünkhkh56happy6
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
