- Reaksiyon puanı
- 0
* DİRECT EMLAKOguzhan C. N:13/A Aydınevler M. , Maltepe, Maltepe - İstanbul :
(0216) 3673696, (0530) 4045666, (0506) 8643213 :
(0216) 3673695 Bize Ulaşındirectemlak@hotmail.com Sektör:EmlakçılarKüçükyalı, Aydınevler, İdealtepe, Adatepe,Altıntepe, Maltepe, İçerenköy, Kartal
Başta olmak üzere tüm anadolu yakasında
Her türlü gayrimenkul alım- satım- kiralama-kiraya verme,
Resmi yükümlülükler takibi
Pazarlama ve satış teknikleri danışmanlığı
Gayrimenkulleriniz ile ilgili hukuki sorunlar için, hukuk danışmanlığı
Ücretsiz Expertiz
Konut kredisi ve mortgage danışmanlığı
Faaliyetlerimizde hizmetinizdeyiz.Ürün KategorileriEmlakçılarAktivitealış satış işlemleriarazi alım -satım işleriemlak ilanlarıemlak işlemlerigayrimenkul alımıgayrımenkul alımı ve satımıgayrimenkul kiralamaikiz villalarvilla alım -satım işlerivilla kiralanmasıÜrünlerkır evleristüdyolarüç odalıvillalarÇevre ve Kamu Alanıklimalı ortamlarServislerdaire kiralamaekspertizgayrimenkul uzmanlığıtatil evleriücretsiz danışmanlık Alarm SistemleriAydınlatmaEv Tekstiliİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri
(0216) 3673696, (0530) 4045666, (0506) 8643213 :
(0216) 3673695 Bize Ulaşındirectemlak@hotmail.com Sektör:EmlakçılarKüçükyalı, Aydınevler, İdealtepe, Adatepe,Altıntepe, Maltepe, İçerenköy, Kartal
Başta olmak üzere tüm anadolu yakasında
Her türlü gayrimenkul alım- satım- kiralama-kiraya verme,
Resmi yükümlülükler takibi
Pazarlama ve satış teknikleri danışmanlığı
Gayrimenkulleriniz ile ilgili hukuki sorunlar için, hukuk danışmanlığı
Ücretsiz Expertiz
Konut kredisi ve mortgage danışmanlığı
Faaliyetlerimizde hizmetinizdeyiz.Ürün KategorileriEmlakçılarAktivitealış satış işlemleriarazi alım -satım işleriemlak ilanlarıemlak işlemlerigayrimenkul alımıgayrımenkul alımı ve satımıgayrimenkul kiralamaikiz villalarvilla alım -satım işlerivilla kiralanmasıÜrünlerkır evleristüdyolarüç odalıvillalarÇevre ve Kamu Alanıklimalı ortamlarServislerdaire kiralamaekspertizgayrimenkul uzmanlığıtatil evleriücretsiz danışmanlık Alarm SistemleriAydınlatmaEv Tekstiliİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri