Değişimler durdu...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan -EGE-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-EGE-

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Aatakan bey,

Sitenizle tanışalı 3 hafta oldu söylediğiniz gibi ilk iki hafta suçluluk ve ego güçlendirici dinledim inanılmaz bir şekilde değişikliği farkettim daha dik durmaya başladım göz temasında daha rahatım son bir haftadır da listeme kendine güveni ekledim fakat bir haftadır hiçbir değişiklik olmadı ben karşımdaki kişilerle daha rahat konuşmayı beklerken hala aynı şekilde konuşurken heyecanlanıyorum yani etkilerin hepsi bukadarmıydı sad456 insanlarla daha rahat konuşmak için nasıl bir yol izlemeliyim acaba diyorum listemdeki mp3 lerin sadece sevdiğim müzikleri bırakıp diğerlerini sildiğim içinmi böyle oldu çünkü ilk iki hafta bütün versiyonlarını dinliyodum şimdi ise new age ağırlıklı dinliyorum lütfen bana yardımcı olun tek istediğim insanlarla konuşurken daha rahat olmak kendimi hiç kasmadan konuşabilmek

Ynt: Değişimler durdu...!

slm.. smiliyface
forumun ana sayfasından dalgalanmalar başlıklı yere gir.. onayi
orada bu duruma uygun geniş bilgiler edinebilirsin.. art56art56
actionsmile

Ynt: Değişimler durdu...!

bilgilendirdiğiniz ayrıca linki gönderdiğiniz için teşekürederim bu dalgalanma olayını öğrenmeseydim eskiye döndüğümü düşünmeye başlicaktım tekrar teşekürederim
sevgiler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri