Çokkkkk mutsuz hissediyorummm...

denizyıldızı

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Telkinleri dinlemememin 3. haftasındayım..
Sadece ego ve suçluluk dinlerken gayet iyiydim; ilk önce bel ve sırt ağrılarım olmuştu ama sonra iyi olmuştum iyiydim yani...
Şimdiyse; ego, suçluluk, kendine güven, koruma kalkanı, sosyal fobi, sosyallik arttırıcı, topluluk karşısında konuşma dinliyorum... Acayip mutsuz olmaya başladım... Sadece telkinlerden değil ama büyük ölçüde telkinlerin etkisi var bu mutsuz olmamada biliyorum... Vazmıgeçiyim?.. Neyapıyım?..

buna dalgalanma süreci deniyor deniz yıldızı....
unutmamalısın
denizler dalgalanmadan durulmaz...
ve şunuda unutmaki
bu dünyada herşey fani
yani
geçici
geçip gidecek şeylerede çok kafa yormamak gerek
özetle şunu diyorum
şu an yaşadığın hal
GEÇİCİ
yani geçicek
sadece geçmesini bekle
onun geçişini izle
o geçerken sen eğlenmene bak
çayını yudumla, cipsini ağzına at
sinema filmi seyreder gibi...
izle...
:)))
çok komik değil mi
geçip giden şeylere bu kadar üzülüyoruz...

Evet keşke senin gibi olabilsem bende haridas teğmen... :) Haklısın böyle şeyleri çok fazla sorun etmemek gerek...

ve teşekkür ederim...

Bir de biraz daha araştırma yapsanız, mesela telkinlerin etkileri diye konular mevcut. Ve her telkinde de bir sürü paylaşım yapılmış. İnsanlar telkinler sonrası yaşadıklarını yazmış. Bunları incelerseniz ve tek tek okursanız benzer şeyleri bir çok insanın da yaşadığını göreceksiniz.

Yapmanız gereken sadece biraz daha fazla bakmak. Tabi ki kendi hayatınızın merkezinde siz varsınız ama sizin gibi aynı şeyleri yaşayan insanlar için siz sorunun sadece çeperindesiniz. Bunu unutmayın. Sorun değilsiniz, haridas'ın da dediği gibi geçici bir ruh hali bu.

Evet doğru diyorsunuz benden kaynaklanmıyor, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

Evet keşke senin gibi olabilsem bende...

arkadasim burada kayip ediyorsun... kimse kimse gibi olamaz, ve inanki kendi halin gibisi yoktur... baskalari gibi degil, kendin gibi ol.

gecis devresidir. bazen mutsuzluklar ust uste gelir... ama inanki sonrasi daha farklidir...

Diğer üyelerimizin belirttiği gibi dagalanma kategorsini incelerseniz bu sürecin normal olduğunu anlarsınız.
Bu süreci bir benzetme ile açıklamıştık.
Yaşamı boyu mutluluk talebi olmayan kişinin mutluluk hormonu ürete fabrikaları da küçüktür.
Birden mutluluk talep ettiğinizde doğal olarak bu minik fabrika size yeterli mutluluk üretemez.Elinde ki stoklar biter.
Ve yeni bir yapilanma donemi başlar.
Nasıl ki kas çalıştığınızda ağrı hissedersiniz ancak kaslarınız büyür mutluluk içinde geçerlidir.
Bu yeni fabrikanın oluşumu döneminde bir süre mutsuz hissedersiniz.

Sonra yeni mutluluk fabrikanız oluştuğunda bol bol mutlu hissedeceksiniz.

Diğer üyelerimizin belirttiği gibi dagalanma kategorsini incelerseniz bu sürecin normal olduğunu anlarsınız.
Bu süreci bir benzetme ile açıklamıştık.
Yaşamı boyu mutluluk talebi olmayan kişinin mutluluk hormonu ürete fabrikaları da küçüktür.
Birden mutluluk talep ettiğinizde doğal olarak bu minik fabrika size yeterli mutluluk üretemez.Elinde ki stoklar biter.
Ve yeni bir yapilanma donemi başlar.
Nasıl ki kas çalıştığınızda ağrı hissedersiniz ancak kaslarınız büyür mutluluk içinde geçerlidir.
Bu yeni fabrikanın oluşumu döneminde bir süre mutsuz hissedersiniz.

Sonra yeni mutluluk fabrikanız oluştuğunda bol bol mutlu hissedeceksiniz.

melatonin, serotonin ve endorfin bunlar sanırım mutluluk hormonları bu açıdan hiç düşünmemiştim çok mantıklı dedikleriniz, ve bende çok sık yaşıyorum bu dalgalanmaları ama eskisine göre gereksiz kendimi sıkıntıda hissettiğim zamanlar azaldı şükür...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri