Charlie'nin Melekleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
* Charlie'nin Melekleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2

3

4

sikici

02.01.2008 21:24:00

gerçekten çok iyi ir film iyi demek iraz yanlış olur muhteşem demem gerekiyor kızlar hem süper hem akıllı hemde süper kavga ediyor .gerçekten muhteşem ir film

-

urhan Verdi

02.09.2007 01:40:00

Çarlinin Kelekleri,una film demek diğerlerine hakaret olur,elki iraz ağır oldu ama gerçekler acıdır

9

kylie minogue

07.06.2006 13:20:00

ya evt ama eskisi gii degil ahhhhh eskilerin yerini işey dolduramıyormu ne ama olsun gine süperdi drew zaten fıstık lokma cameron valla ravooooooooo

cenk

24.05.2006 19:00:00

kısaca süper..hatta ir şaheser

aşık oldum(drew arrymore)

24.05.2006 18:59:00

ayyy o ne kız öyle.allah özene özene yaratmış.drew arrymore.hem çok güzel hem çok iyi kavga ediyor

-

ateşli

24.05.2006 18:58:00

süper süper süper .hele o drew arrymore çok ateşli ve çok güzel

etül hazır

24.05.2006 18:44:00

ence flim süperdi...herkese izlemesi için tavsiye ediyorum . iraz saçma ama yine de süper.flim aşladığında kilitlendim resmen ve cd sini 20 kere kiralıyıp izledim

8

şııışşt

13.02.2006 17:16:00

sımdı... guzeldı deazı yerlerı acayıp saçmaydı ence yıne guzel ok

Kaynak: intersinema.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri