Ceren18 Doğum Günü Partisi

sanemce

Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
51
Ceren'cim doğum gününü kutluyor, yeni yaşının bol sürprizler getirmesini diliyorum.

iyi ki doğdun

mutlu yaşlar

...

dertykhkh56blissyO0Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!

cerencim nice yıllara canım...blissy

mutlulukla sağlıkla bolluk ve bereketle nicee uzuuun yıllar dilerim...
a097.gif

tüm sevdiklerinle hep beraber....

a055.gif
353015tkprxcc8un.gif

mutlu seneler

Mutlu seneler Ceren18
Yeni yaşın da tüm dileklerin gerçek olsun...

Happy-Birthday-Non-Animated-94-O49FA3BNXO.jpg

Nice mutlu yaşlara Sevgili Ceren.

Sağlıkla,mutlulukla,huzurla dolu bir ömrün olsun.

Sevgiler.

dogumgunu.jpg

bdaybomb.gif

Mutlu yıllar :)

nice güzel senelere cerencim iyiki doğdun canım

pasta1gz.jpg

Iyi ki dogdun. Nice mutlu yaşlara....

Cerenimooocuğum ;

Çok güzel,mutluluk,huzur sağlık dolu bir hayat diliyorum canım doğum günün kutlu olsuunnn!!!

dogumgunu08qf7.jpg

dogumgunu001jpg1gm3.jpg

Doğum günün kutlu olsun Ceren;

Yeni yaşın sağlık, mutluluk,huzur ve başarılar getirsin...

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...

iyikidodunekart21218yq3px.jpg

sevgili ceren doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana mutluluk, huzur getirsin.

Ceren dogum gununu kutluyorum, nice mutlu ve huzurlu yillara

sevgiler

çok tesekkür ederim bu sayfayı yeni gördüm hepiniz çok tatlısınız ve bana hatırlandıgımı hissettirginiz için gerçekten tesekkür ederim çok mutlu oldum sevincli

cerencim bayram rehavetinden dolayı geç kaldığım için hoşgörülü yüreğine sığınıyorum tatlım..
3b7c3eb47ecj9qm4.gif

yeni yaşının harikulade geçmesini dilerim..

gönlündeki tüm arzuların kolaylıkla gerçekleşsin..
hoxmasg015elfnb0.gif

sevdiklerinle birlikte huzurlu nice güzel senelere canım..
surpriseeo5.gif

jwxzk4wisc2wg7.gif
sevgiler..

sevinclimutlu seneler kardeşim sevdiklerinle birlikte sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri