Cemal Şanın "AŞK ÜÇLEMESİ"nin Diğer İki Filminin Çekimleri Başlıyor.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
*



Cemal Şanın dostları ve kendi olanaklarıyla çektiği "ZEYNEPİN SEKİZ GÜNÜ"nden sonra "AŞK ÜÇLEMESİ"nin diğer filmleri olan "ALİNİN SEKİZ GÜNÜ" ve "DİLBERİN SEKİZ GÜNÜ"nün çekimleri başlıyor.



Kalp, akıl ve ruh sözcükleri ile ilgili olan üç filmle birlikte "AŞK ÜÇLEMESİ" tamamlanmış olacak. Öncelikle çekimleri İstanbulda yapılacak olan "ALİNİN SEKİZ GÜNÜ" ile başlanacak. Daha sonra Cemal Şan hemen ardından Mardin ve Erzincanda "DİLBERİN SEKİZ GÜNÜ"ne başlayacak.



FıratTanış, Nesrin Cavadzade, Serdar Orçin, Begüm Birgören, Mustafa Üstündağ,Süleyman Atanısev, Necmettin Çobanoğlu ve Macit Sonkan" ın başrollerini paylaştıkları bu iki filmde Erkan Petekkaya, Bülent inal, Yavuz Bingöl ve Mahsun Kırmızıgülde konuk oyuncu olarak görev alacaklar.



Yalnızlık, çaresizlik, çıkışsızlık, öfke ve tutku temaları arasında dolaşacak olan "ALİNİN SEKİZ GÜNÜ" ve "DİLBERİN SEKİZ GÜNÜ" isimli filmlerin senaryo yazarı da Cemal Şan.





Kaynak: intersinema.com
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst