Çakramı bu Yardımm

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden

bi konuda yardım istiyorum sizden bu çakralardan anlamıyorum ya şimdi bende bu 1 aya yakındır var aralıklarla oluyo ben en başda bunu kola ne bilim soguk sulara baglıyodum hani yaz geldi asıldım soguk kolaya suya ondan oldu sanıyodum ama farkettimki telkinlerle bagglantılı bişey bu

şimdi benim tammm gögüs kafesimin orası yani kaburgaların bitişdigi bölge telkin dinlerken fazla bi etkili olmuyo ama telkin dinlemezken oluyo genede felaket bi agrı olusuyo o bölgede sanki birisi o bölgeyi cekiyo bi güç artısı var ama çözemiyorum nedir bu telkinlerden dolayı olabilirmi ve çakra mıdır bu ? yardım istiyorum sizden şimdiden çok teşekkur ederim bu agrılar gitdikce artıyo gulensmiley

Ynt: Çakramı bu Yardımm

hu huuuu oralarda birileri varmıı super

bu agrılar geçdi fakat aralıklarla devam ediyor bi saglık sorunumu yoksa alakalı bi şeymi hala çözebilmiş degilim dusun

Selam

Bence sen doktora git.Telkinlerden olmuş olsa bile emin olmak lazım.Gögüs ağrısı tehlikelidir.Bende de vardı daha lise yılarında önemsemedik genciz diye.Şimdide kalp çıktı onun için ihmal etme derim.Geçmiş olsun.

offfff hiç sevmiyorum doktorları ne zaman gitsem bi ton laf yiyorum sitede bi kaç bi şey okudum kafam karısdı bu agrıların ondan olabilecegini dusundum ama ramazandan sonra kontrolum var uykulusmile o zaman kontrole girmeyi dusunuyorum ama korkuyorum hemde çokk utananadam

İnşallah bişey çıkmaz.inşaallah telkinlerdendir.Belki oralarda biriken bişeyler vardırda onlar çıkıyordur.Ama yinede emin olmak lazım.Doktorlar öle kızarlar.Bana diyorki doktor stres yaşama kafayı bişeye takma.Yaşıyorsam dünyada elbette stresimde olacak amaç daha pozitif olup daha az negatif olmakta.Doğru doktora korkmak falan yok kiss3

çakralar bu kadar net hissedilebilir mi..tibet in gençlik iksirinden öğrenmştim..ama bunu merak ettim şimdi..çakraalr enerjinin yoğunlaştığı bölgeler..de bu kdara hissedilemez bence... dusun....
merak ettim şimdi..... pc05
tabiki inş kötü bi durum yoktur sizin açınızdan

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri