Bütün mevsimsel gripler Asya'dan yayılıyor

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Araştırmayı yapan bilim insanlarından İngiltere'deki Cambridge üniversitesinden doktor Derek Smith, işbirliklerinin amacının grip virüsünün evrimini önceden görebilme kapasitelerini artırmak olduğunu ve bu araştırmanın bu yolda atılmış bir adım daha olduğunu belirtti ve doğu ve güneydoğu Asya'daki denetimlerini arttırabileceklerini kaydetti. Smith ve yine aynı üniversiteden Colin Russell, Dünya Sağlık örgütü (WHO) uzmanlarıyla işbirliği halinde, 2002-2007 tarihleri arasında WHO'nun grip denetim şebekesi yoluyla dünyanın her yerinden toplanan 13 bin A (H3N2) grip virüsü örneğini inceledi.

Bu araştırma, her yıl doğu ve güneydoğu Asya'dan çıkan her yeni virüsün, çıkışından altı ila dokuz ay sonra Avrupa'ya ardından da Kuzey Amerika'ya ulaştığını gösterdi.

Virüsler bir kez Asya'yı terk ettikten sonra hemen hemen hiçbir zaman buraya geri dönmüyor ve grip mevsimi sona erdiğinde bu virüsler ulaştıkları yerlerde ölüyor.

Mevsimsel grip virüsü, her yıl dünya nüfusunun yüzde 5 ila 15'ine bulaşıyor ve mikrobun etki gücüne göre yılda 250 bin ila 500 bin ölüme neden oluyor. Aşı etkili olarak 300 milyon kişiyi koruyor.

AA

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri