Bursa'da Yardıma İhtiyaç Var :)

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar Bursa'da iyi bir uyku araştırma merkezi arıyorum. İnternetten baktım ama sadece fakültenin uyku merkezini bulabildim. Orası araştırma hastanesi olduğu için çok sıcak bakmadım, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum.

Sevgiler.

Redflowers bende bursada olduğumdan mesajın ilgimi çekti, bursalıyım ama bilmiyorum bende nerde var doğrusu ama netten şoyle bir bakınca bir kaç adres buldum.
Çekirge Uyku Merkezi
Çekirge Cad. No:15 Kültürpark Karşısı Kırcı Otel Yanı Çekirge Bursa
( 0.224.224 19 14

İzmir Yolu Uyku Merkezi
İzmir Yolu. No:91/B Bursa
( 0.224.452 99 88

Yalova Yolu Uyku Merkezi
Yalova Yolu 2.Km Real Karşısı Bursa
( 0.224.216 16 26

merak ettim doğrusu neden uyku araştırma merkezine ihtiyaç duydun?

DiLeK-ChE ilgin için çok teşekkür ederim ttli3

Bu adresleri gördüm ama merkez hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadığım için çok fazla dikkate almadım. Ben Bandırma'dayım, Bursa'yı çok iyi bilmiyorum. Bu yüzden birebir araştırma şansım yok.

Gelin kaynana toprağından yapılırmış derler ya, sanırım damat da kayınpeder toprağından yapılıyor :) Nişanlımda da babam gibi uyku apnesi problemi var ve bir an önce çözmemiz lazım girlhahaBugün bu konudan çok rahatsız olduğunu söyledi ve benden araştırmamı rica etti, bende bu yüzden araştırmaya giriştim. Bir kaç özel klinik varmış, doktoruna danışmış ama tam adres belirtememiş doktoruda. İş başa düştü kısacası :)

Vakit ayırıp arama yaptığın için çok teşekkür ederim ark5
Sevgiler.

Belgin ∞;475923' Alıntı:
Arkadaşlar Bursa'da iyi bir uyku araştırma merkezi arıyorum. İnternetten baktım ama sadece fakültenin uyku merkezini bulabildim. Orası araştırma hastanesi olduğu için çok sıcak bakmadım, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum.

Sevgiler.

cok afedersiniz ama, uyku merkezinin faaliyeti nedir.. yani uyuyamiyorsunuz ve uykunuza yardim edecek bir aktivitemi ariyorsunuz????

cok afedersiniz ama, uyku merkezinin faaliyeti nedir.. yani uyuyamiyorsunuz ve uykunuza yardim edecek bir aktivitemi ariyorsunuz????

Uyku apnesi araştırması için gerekli merkezler , uyku merkezi..
Uyku apnesi ise uykudayken tekrarlanan soluk kesilmesi...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri