Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan house
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bad45http://forum.donanimhaber.com/m_37972354/tm.htm
diye bir adrese girdim bugün yanlışla, sitemize girmeye çalışırken, yazılanlar ilgimi çekti ve paylaşmak istedim, 15 dakika boyunca su sesi dinleyen ruh hastaları olarak bahsetmişler bizden..Allah'ım olumlu düşünmenin rahatlamaya,hayata pozitif bakmaya çalışmanın nesi kötü yahu? herkese çamur atmak ruh hastası demek kolay bence bu site kendinin farkında olan akıl sağlığı gayet yerinde kendine saygısı olan insanlarla dolu biz ruh hastası falan değiliz çooook kızdım.....agl34

başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinin dinlersen bu kişilerin de olumsuz görüşlerinden bu kadar etkilenmezdin ve hatta bunu kendine konu bile etmezdin bence 12389 eğer dinlemiyorsan başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini de listene eklemeni tavsiye ediyorum :)
 
OOhh bee!! Valla bu sayfada yazılanları okudum, içim rahatladı.. Sizi, hepinizi çook seviyorum.. Böyle güzel insanlarla birarada olmak insana huzur veriyor sevincli y789khkh56blissyhappy6
 
hayata positif bakmaya çalışmak ruh hastalığıysa ben ağır bi vakayımmmsevincli8977 bizim ülkemizde psikoloğa gitmek bile delilik olarak adlandırılır... yabancı ülkelerde ise gitmeyene deli gözüyle bakılır fark bu malesefff !!!!! eğitim şart diye boşuna bağırmıyoruz bangır bangır !!!!
 
ben kızmadım ama biraz gülümsedim . eskiden bende böyle düşünürdüm.bu insanlar ne yapıyor böyle diye saçma bulurdum.ihityacım olan bir psikolojik durumumda siteye üye oldum ve denedim telkinleri.ha telkinlerin çok mu faydasını gördüm sanmıyorum ama bi farkındalık oluştu bende. aynı zaman da güzel insanlarla arkadaş oldum. değişik fikirler okumak hoşuma gitti.artık değişik fikirlere kapalı olmayacağım.hani orda birisi demiş ya su sesiyle mi değişicem diye; işte değişen insanlar var. ben artık olmaz demiyorum hiç birşeye.ÇÜNKÜ OLMAZ OLMAZ.
 
bence bu yorumu yapan arkadaş telkinleri dinlediğinde kendisiyle yüzleşmeye başlamış bunu kabul edemediği için siteye karşı öfke patlaması yapmış ...bu arkadaşımızı anlayışla karşılıyor onuda en kısa zamanda aramıza bekliyoruz onun hertürlü bakış açısıda bize birşeyler katabilir bence başka sitelerle uğraşmasın yorumunu direk buraya yazsın
 
başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinin dinlersen bu kişilerin de olumsuz görüşlerinden bu kadar etkilenmezdin ve hatta bunu kendine konu bile etmezdin bence 12389 eğer dinlemiyorsan başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini de listene eklemeni tavsiye ediyorum :)
tavsiyen için teşekkür ederim ama ben başkalarının ne düşündüğünü önemsemekten öte, bu siteye üye olan herkes adına sinirlendim, biz başkalarına nasıl saygı duyuyorsak onlarda bize duymalı diye paylaştım ve tahmin ettiğim gibi oldu herkes kendinden emin hala yoluna devam ediyor ve kimseyi takmıyor işte ben bu farkındalığımızı gösterelim diye çabaladım zaten herkesin farkındalığı çok yüksek bu sitede yanlış anlaşılmasın velhasılıkelam öyle bir telkin dinlememe gerek yok, başkalarını senin zannettiğin kadar taksam şimdiye çoktan kafayı yemiş olurdum sevincli
 
Verdiğin linke baktım, ama orada "ruh hastası" diye bir yazıya rastlamadım. O sitenin uyesi falan değilim yanlış anlaşılmasın. 2008-de araba almak istediğim zaman arabalarla ilgili bölümünü okumuştum. Verdiğin linkteki yazıları okumasam ben de saldıracaktım)) Eğer birisi subliminal telkinleri anlamıyorsa ya beynin çalışma şekliyle ilgili bilgisinin azlığındandır, ya da subliminalın ne olduğu ile ilgili hiç bir fikrinin olmamasındandır. Mazur görmek gerek. Bana da telkinin plesebo etkisini gösterdiğini söyleyen birisi oldu. Ama ben de ona telkinlerin 24 yaşımda benim boyumu yaklaşık 1.5 sm uzattığını söyledim. Bu somut bir cevaptır. İşin içine fiziksel değişim girince hiç kimse bir söz söyleyemiyor.
O sitede ve hatta bu sitede subliminal telkinlerin kötü amaçla kullanıla bileceği fikirleri geçiyor. Tamam kullanıla bilir, güvenmiyorsan dinlemeyeceksin. Ama 2006-dan bu yana bu sitedeki telkinleri dinleyenlerden hiç biri zombi olmadı. y789 Demek ki, güvenilir bir site.
 
boşverin üstünde durmaya bile değmez.desinler nolmuş ki ruh hastaları dediler diye ruh hastası mı olduk???
 
Buraya üye olan mutluluktan havalara uçmuş insanları,düşüncelerini,paylaşımlarını, 2.evim olarak gördüğüm bu tımarhaneyi seviyorum :)
 
sesi duyuyor musunuz?



iyice kulak verin; duydunuz mu?



tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.


bende ciddi birşey sandım.
10 gram akılla 10 kilo laf etmek bu olsa gerek.
salla gitsin.


bak! bende; buradan o sitedekilerin basur sorunu yaşadıklarına kanaat getirdim...
boşver.
 
bazılarınız başka sitede böyle söylemlere üzülmüşsünüz.ama benim en yakınım eşim;
telkinleri dinliyorum ve onada neden dinlediğimi anlatmaya çalışıyorum diye bana o gözle bakmaya başladı..eşimin bu kadar at gözlüğü takmış bir cahil olmasına mı üzüleyim ,yoksa böyle kişisel gelişimi ,insan psikolojisini hiçe sayan ,sabit bir insanla nasıl evlendiğime mi??agl34anlamak bu kadr zormu ya88a88a
 
Duyulmayan bilinmeyen ve net bir şekilde ortada olmayan şeylere genelde karanlık oda olarak bakılır.Bunlarla ilgilenen kişilere hasta ya da şarlatan benzetmesi yapılır.Sadece duyularla algılanan şeylere güvenilir inanılır.

Fakat nedense, bu insanlar da bu konulara bir taraftan uzak duramaz.Psikoloğa gider, psikiyatriste gider.İlaç alır kullanır ve bedenindeki hücrelerde nasıl bir değişiklik yaptığını bilemez.Ama sonuçlarına göre ya da sonuçlarını görmeden inanır. Meleklere, şeytana Allah'a inanır.Fakat bunları da görmez ve hiç bir zaman varlığını kanıtlayamaz bile.Ama inanır.Şeytanın vesvese verdiğini, meleklerin sevap günah yazdığını görmese de inanır.

Telkinlerin etkisini görerek hayatında değişiklik yaptığını söyleyen binlerce kişi var.O kadar da basit bir işlem aslında.Kulakla duyulmayan bir şeyin içinde başka bir ses var.Bunda gizemli tılsımlı bir şey yok bile.Olan ortada.

Bu kişiler aynı zamanda, reklamlardan örnek verirler.İşte şu reklamda şu filimde içinde bir şey varmış izleyince şöyle oluyormuş diye.İşte o şey telkinlerin içinde ses olarak var.

Şimdi, bu arkadaşlar, acaba sıkıntısız, başarılı, dört dörtlük, her şeyi bilen bedenini hatta kendini çözmüş insanlar mı.Ruhları sağlam mı.

Peki ruh hastası deniliyor ya.Ruh nedir.Ruh saçma bişeydir onlara göre bu mantıkla.Ruh diye bir şey yoktur.Ruh kavramını açıklayabilirler mi.Ruh hastalanır mı.Yoksa bedenden mi ibaretiz.Hastalanan beden mi.Böyle mi düşünüyorlar.Düşünce var mı diye sormak lazım.Düşünce nedir.Düşünce diye bir şey var mı. Varlığını nasıl kanıtlayabilirler.Beyin su ve etten oluşan bir organ.Zihin neresi ve ruh ya da düşünce beyinde nerede ve nasıl duruyor.Duruyor mu ?

Bu sorulardan birine cevap verebileceklerse, ruh hastası diye nitelendirdikleri bizler evet ruh hastasıyız.Hatta deliyiz.Normal değiliz :)

Bu arada, normallik tanımını da yapabilirlerse sevinirim.Çünkü bilim bunun tanımını bile yapamamıştır.O yüzden biz mi normal değiliz ya da normaliz, yoksa siz mi anormalsiniz :) Buna cehalet desek olur mu.
 
Güzel arkadaşımızın yazdığı herşeye sonuna kadar katılıyorum.... burada paylaşılan ve yardımlaşılmaya çalışılan hayatın içinde bu denli olan sorunlarla yüzleştiren donanım katan iyileştiren bu derece hayata ve insana dair kaç tane yer var...Hiç...
 
olumsuz zihniyetlerin arasında akıllı olucağıma olumlu zihniyetlerin arasında deli olıyım.
hayat bize güzel arkadaşlarrrrrrrrrrrrr happy6
 
Ruh hastasi, deliymis... İnsanlar ne kadar cabuk etiketliyebiliyor birbirlerini. Ben onlarin deyimiyle ruh hastasiyim, manik depresifim. Peki bir suc gibi birinin bunu bana soyleme hakki var mi? Hasta olmayi ben mi sectim.

Ayrica psikolojide savunma mekanizmalarinda yansitma diye bir kavram vardir. Kisi kendi ustunde gormek istemedigi bir seyi karsisindakine yansitir. Ruh hastasi da der deli de der eger kendi ustunde gordugunu dusunup rahatsiz oluyorsa...

O yuzden birine isaret parmagimizi dogrultarak birsey hakkinda ithamda bulunurken diger 3 parmagimizin bizi gosterdiginin farkina varalim.
 
Yüzyıllardır madde var diyorduk madde yok. evren hologram yani bir ilizyon bir hayal üstelik bunu artıkbilim söylüyor. bu da şu anlama geliyor sadece ruh dediğimiz bir bilinçten ibaretiz. Psikokinesyoloji araştırmalarında duyguların sadece beyinde olmadığını bütün hücrelerde yayıldığını buldu. yani inanç olarak benimsediğimiz şeyler bütün hücrelerimizde. ezberlerin hepsi bozuldu normal kavramlarımız değişti.
içinde bulunduğumuz evren ve insanın kendi yapısı bütün normallerin dışında zaten, şizofren bir durum, masa var diyoruz yok, yıldızlar var gibi ama yok, galaksi e o da yok aslında ama hepsi aynı zamanda var. Bir kamera tuhaf bir şekilde insanın baktığından daha çok şey görebiliyor. çünki ön yargısı yok. :)))))
Konuyu açan arkadaş normal tanımlarını bizimle paylaşırsa ben çok sevinirim :))))
Avrupalı arkadaş NORMAL tanımın ne?
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst