- Reaksiyon puanı
- 0
dün ki mesajımı okuyanlar varsa biliyolardır ki ben telkinleri dün indirdim. bilgisayar başındayken sürekli çaldı 4 saat falan dinledim. dinlemeye başladıktan yarım saat sonra başımın içinde sanki bi basınç artması varmış gibi ağrımaya başladı, ama rahatsız edicek kadar değildi. Ve ben dün o kadar kötü bi gün geçiriyordum ki, bilgisayara oturmadan önce aralıksız bi yarım saat süren ağlama krizindeydim. erkek arkadaşıma ağzıma geleni söylemiştim ( yaptığı hiç bişey yokken.) annem eve geldiğinde suratsız bi ifadeyle karşılamıştım onuda.
Ama telkinleri indirdim ve çalmaya başladıktan yarım saat sonra ben yavaş yavaş hafifledim sanki.. 2.saatten sonra arada bi kalktım mutfağa gittim annemle şakalaştım, şaşırdı
erkek arkadaşımı aradım özür diledim, barışalım gel dedim
onuda şaşırttım
bütün bunlar olurken en çok şaşıran bendim tabi ki.. o kadar keyifliydim ki, ortada bunu gerektiricek hiç bişey yokken.
Telefonuma atıp gecede dinlicektim ama onu yapmayı unuttum ve gün içinde o dinlediğim 4 saatle uyudum. ee diceksiniz? gecede rüyalarda değişiklik başladı sanırım.. çünkü yıllardır tek kelime konuşmadığım ve içimde hep bi sıkıntı olarak kalan biriyle çok rahat konuştum rüyamda, bahçeler gördüm rengarenk ışıl ışıldı hep. o kadar hafiflemiş uyandım ki..
Ama inanamıyorum bunlar gerçekten 4 saatlik telkin etkileri olabilir mi? bu kadar kolay lokmamıymış yahu bilinçaltım
uyanır uyanmaz sitede buldum kendimi geldim bunları yazdım
bayağı da uzun olmuş, okuyan çıkar inşallah
eğer siteye yeni gelen birisi bunu okursa durmasın beklemesin telkinleri indirsin dinlesin
cilgin897
Ama telkinleri indirdim ve çalmaya başladıktan yarım saat sonra ben yavaş yavaş hafifledim sanki.. 2.saatten sonra arada bi kalktım mutfağa gittim annemle şakalaştım, şaşırdı
Telefonuma atıp gecede dinlicektim ama onu yapmayı unuttum ve gün içinde o dinlediğim 4 saatle uyudum. ee diceksiniz? gecede rüyalarda değişiklik başladı sanırım.. çünkü yıllardır tek kelime konuşmadığım ve içimde hep bi sıkıntı olarak kalan biriyle çok rahat konuştum rüyamda, bahçeler gördüm rengarenk ışıl ışıldı hep. o kadar hafiflemiş uyandım ki..
Ama inanamıyorum bunlar gerçekten 4 saatlik telkin etkileri olabilir mi? bu kadar kolay lokmamıymış yahu bilinçaltım