bu dediklerim çekim yasasınamı giriyo

talha002

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Nerdeyse her gün okuldan dönerken aklıma filim veya dizi takılıyo mesela spider-man 2.Eve gelip elevizyonu açtığımda bi bakıyorum spider-man 2sevincli.
::)Acaba bu çekim yasasımı?

Bu dediğin altıncı his olabilir arkadaşım...

bence sende unutkanlık var kardeşim, akşamdan veyahutta birkaç gün önceden görsel ve yazılı basından o izleyeceğin programın fragman ve tanıtımlarını görüyosun. daha sonra dikkatinden kaçıyor veyahutta unutuyorsun ama bir nevi telkin veriliyor sana. bilinç altındaki yerini alıyor ve zamanı gelince dışa vuruyor..

(bence )

bence sende unutkanlık var kardeşim, akşamdan veyahutta birkaç gün önceden görsel ve yazılı basından o izleyeceğin programın fragman ve tanıtımlarını görüyosun. daha sonra dikkatinden kaçıyor veyahutta unutuyorsun ama bir nevi telkin veriliyor sana. bilinç altındaki yerini alıyor ve zamanı gelince dışa vuruyor..

(bence )
ewt doğru söylüyo olabilirsin ama ben fragman izlemeyi sevmem full izlerim daha iyi hem heycanda kaçıyor biraz onun için hiç izlemem.bir ikikere izlediğim oldu ama izlediklerimi arkadaş izlerken gördüm yani istemeden gördüm ve bir ikikere oldu ama ben nerdeyse hep görüyorum.

ewt doğru söylüyo olabilirsin ama ben fragman izlemeyi sevmem full izlerim daha iyi hem heycanda kaçıyor biraz onun için hiç izlemem.bir ikikere izlediğim oldu ama izlediklerimi arkadaş izlerken gördüm yani istemeden gördüm ve bir ikikere oldu ama ben nerdeyse hep görüyorum.

fragman dan kastım o değildi, özür dilerim net ifade edemedim kandimi :) hani tv de rakam arasında ve hatta bakkala vs. girince gayri ihtiyarı açık olan tv ye gözümüz kayar ya hani, otip durumlardan bahsetmek istemiştim :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri