S
suzzy
Guest
Varlığımız sınırsız ve özgürdür. Kim olduğumuzu ve nereye ulaşabileceğimizi sınırlayan hiçbir dışsal güç yoktur.
Kendimizi sınırlama seçimini yapanın bizler olduğun unuttuk.Kendimizi sınırlayarak ifade etmek için kullanacağımız
fiziksel engele eşdeğer bir enerji bariyeri KORKU DUYGUSU.. OLUŞTURDUK.
BİZİ KORKUDAN BAŞKA SINIRLAYAN HİÇBİRŞEY YOK !
Zihnimiz bize nelerden korktuğumuzu, bağımlılıklarımızın üzerine etiket yapıştırarak söyler:
Terk edilmekten korkuyorum
İncinmekten korkuyorum
Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Kalbimin kırılmasından korkuyorum
Paramı kaybetmekten korkuyorum
Başaramamaktan korkuyorum
Yalnızlıktan korkuyorum
Sevilmemekten korkuyorum
Ölmekten korkuyorum
...............
.............
Tüm korkular kendi yarattığımız illüzyonlardır. Tüm korkularımız hikayemizi tanımladığımız ve ifade ettiğimiz anlamlı sanrılardır.
Birşeyden korkmak kendini ondan ayırmaktır. Eğer kendini neden ayırdığını bilseydin ( birşeyi bilmek onu netlikle görebilmektir)
ayırdığın şeyin kendin olduğunu bilirdin ve bildiğin içinde ondan korkmazdın.Bildiğin şeyden korkamazsın; çünkü onun kendin olduğunu bilirsin.
Korku, korktuğumuz şeyi netçe görmemizi engeller.Göremediğimiz için bilemeyiz. Bilemediğimiz için korkarız.Korkumuzun geçerli ve gerçek olduğunu
kanıtlamak için ona uygun deneyimler yaratırız.
Bazen korkunun bizi sınırlamasından o kadar bıkarız ki, ondan özgürleşmek için korktuğumuzun başımıza gelmesine izin veririz.
KORKULARINA DOĞRU ADIM ATMAK, BARİYERLERİNE DOĞRU ADIM ATMAKTIR.
Böylece bariyerlerinin artık bilincini engellemesin DUR DERSİN.
DAHA ÖNCE YAŞAMAKTAN KORKTUĞUN ALANIN FARKINDALIĞINI KAZANIRSIN. BU, KENDİ VARLIĞINA İZİN VERMEKTİR.
ZIRHI İNDİREREK SAVUNMASIZ KALMAYA AÇIK OLABİLMEKTİR.
Kendine savunmasız olma izni vermek, güçlü olmayı seçmektir.
Korkuyla yüzleşmeyi seçtiğinde iki şey olabilir:
Ya korktuğun şey olmaz ve korkunun temelsiz olduğunu görürsün, ya da korkulan olur ve sen hem olanla baş edebildiğini görür
hem de özgürleşirsin. Her durumda da korku biter ve kendini özgür hissedersin.
KORKULARINLA YÜZLEŞ VE DIŞARDA HİÇBİR TEHLİKE OLMADIĞINI GÖR.
STORY WATERS
Kendimizi sınırlama seçimini yapanın bizler olduğun unuttuk.Kendimizi sınırlayarak ifade etmek için kullanacağımız
fiziksel engele eşdeğer bir enerji bariyeri KORKU DUYGUSU.. OLUŞTURDUK.
BİZİ KORKUDAN BAŞKA SINIRLAYAN HİÇBİRŞEY YOK !
Zihnimiz bize nelerden korktuğumuzu, bağımlılıklarımızın üzerine etiket yapıştırarak söyler:
Terk edilmekten korkuyorum
İncinmekten korkuyorum
Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Kalbimin kırılmasından korkuyorum
Paramı kaybetmekten korkuyorum
Başaramamaktan korkuyorum
Yalnızlıktan korkuyorum
Sevilmemekten korkuyorum
Ölmekten korkuyorum
...............
.............
Tüm korkular kendi yarattığımız illüzyonlardır. Tüm korkularımız hikayemizi tanımladığımız ve ifade ettiğimiz anlamlı sanrılardır.
Birşeyden korkmak kendini ondan ayırmaktır. Eğer kendini neden ayırdığını bilseydin ( birşeyi bilmek onu netlikle görebilmektir)
ayırdığın şeyin kendin olduğunu bilirdin ve bildiğin içinde ondan korkmazdın.Bildiğin şeyden korkamazsın; çünkü onun kendin olduğunu bilirsin.
Korku, korktuğumuz şeyi netçe görmemizi engeller.Göremediğimiz için bilemeyiz. Bilemediğimiz için korkarız.Korkumuzun geçerli ve gerçek olduğunu
kanıtlamak için ona uygun deneyimler yaratırız.
Bazen korkunun bizi sınırlamasından o kadar bıkarız ki, ondan özgürleşmek için korktuğumuzun başımıza gelmesine izin veririz.
KORKULARINA DOĞRU ADIM ATMAK, BARİYERLERİNE DOĞRU ADIM ATMAKTIR.
Böylece bariyerlerinin artık bilincini engellemesin DUR DERSİN.
DAHA ÖNCE YAŞAMAKTAN KORKTUĞUN ALANIN FARKINDALIĞINI KAZANIRSIN. BU, KENDİ VARLIĞINA İZİN VERMEKTİR.
ZIRHI İNDİREREK SAVUNMASIZ KALMAYA AÇIK OLABİLMEKTİR.
Kendine savunmasız olma izni vermek, güçlü olmayı seçmektir.
Korkuyla yüzleşmeyi seçtiğinde iki şey olabilir:
Ya korktuğun şey olmaz ve korkunun temelsiz olduğunu görürsün, ya da korkulan olur ve sen hem olanla baş edebildiğini görür
hem de özgürleşirsin. Her durumda da korku biter ve kendini özgür hissedersin.
KORKULARINLA YÜZLEŞ VE DIŞARDA HİÇBİR TEHLİKE OLMADIĞINI GÖR.
STORY WATERS