Biri Bana Anlatsın Yayın Tarihi: 2007-03-29

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Biri Bana Anlatsın
Yayın Tarihi:
2007-03-29

Biri Bana Anlatsın

Biri Bana Anlatsın

Perşembe 20.30 Beyazıt öztürk'ün Kadir çöpdemir ile sunduğu sohbet programı "Biri Bana Anlatsın"da, bu hafta "Radyocuların dünyası" konuşulacak... Radyodan televizyona geçen Beyaz ve Kadir çöpdemir (Rokket FM 877), Yavuz Aydar (TRT FM), Şebnem Sungur (AlemFM), Arzu çağlayan (BestFM), Ayhan Güngör (Hopdedik Ayhan-Radyo Klas), Ata Demirkaya (Radyo Şahin) başta olmak üzere birbirinden renkli konuklarla konuyu enine boyuna masaya yatırıp, hem tartışıp, hem soruları cevaplayıp hem de gülüp eğlenecekler!çocukken içinde küçük küçük insanların olduğunu sandığımız sihirli kutular! Günümüzde ikinci altın çağını yaşayan radyolar hayatımıza öyle bir girdi ki evde, işyerinde, arabada, internette, asansörde, cep telefonunda, hatta banyoda duş alırken bile radyosuz olamıyoruz... Hatta bir ara kapatılacağı dönemde antenlerimize siyah kurdeleler bağlayarak geri istedik, sahip çıktık radyolarımıza...Her müzik zevkine göre radyo kanalının olduğu günümüzde yeni bir güne DJ'lerin sesiyle başlayıp, geceleri de DJ'le romantizmin doruklarında uyuyakalıyoruz...Bir yanda " Televizyon icad oldu, radyo yok oldu! " diyenler ile

bir yanda " üsküdar'dan Hale, Jale ve Lale'siz bir radyo düşünülemez!" diyenler... Diğer yanda "Radyolar olmasaydı sevdiklerimize nasıl şarkı gönderecektik?" diyenler ve " Bir tek belgesel kanalı yok, olsa da kırlarda koşan zebra sesleri dinlesek" diyenler biraraya gelip "Radyocuların dünyasını" enine boyuna masaya yatırıp, hem tartışıp, hem soruları cevaplayıp hem de gülüp eğlenecekler!...

Kaynak: yayinakisi.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri