biraz önceki soruma istinaden özür dileyerek tekrar sormak istiyorum 19/03/2008 tari...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
biraz önceki soruma istinaden özür dileyerek tekrar sormak istiyorum 19/03/2008 tari...

biraz önceki soruma istinaden özür dileyerek tekrar sormak istiyorum 19/03/2008 tarihli rapor tanısı kronik hepatitb/b18.1(idame tedavisi)+karaciğer siroz/k74 tanılı hepsera ilacına ait raporumuz var raporda sadece HbsAg(+).HbeAg(-).antiHbe(+) değerleri belirtilmekte bu rapora istinaden ilacı karşılayabilirmiyiz .idame tedavisinde alt değerlerinin yazmaına gerek kalmamaktamıdır ve idame tedevi ne zaman başlamıştır

Sizin Cevabınız: Hasta 19/03/2008 tarih öncesi başka bir raporla antiviral kullanmışsa değerler değişeceğinden 12.7.13-A-5 maddesindeki değerler aranmaz.

(((Hasranın eski raporu 02/03/2007 tarihli kronik hepatitb ye bağlı karaciğer siroz (tedavi altında) HBV DNA(-),ALT 22 U/L. AST 30 U/L AST 30 U/L GGT 20(tedavi altında ) Lamuvidine dirençli kronik hepatit B )))

BU RAPORU DA EKLEYEREK İLACI KARŞILAYABİLİRMİYİM BİR DE ECZACI ODASINDA İDAME TEDAVİNİN 04/04/2008 BAŞLADIĞINI VEREMİYECEĞİMİ SÖYLEDİLER DOĞRUMUDUR TEŞEKKÜRLER

10

Hastanın eski raporu çıktığı tarihdeki mevzuata uygun ise bu rapor ile yei raporunu ekleyerek ilacı karşılayabilirsiniz.

Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri