bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA GIDER?

the desert

New member
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
selam herkese...ılk karşı cınste neye dıkkat edersınız?ama lutfen dış guzellığıne kalbının ıyılığı falan demeyın yemezler...!!!::Dben mesela ılkonce elelrıne saclarına dışlerine bıde booyunun uzunluğuna bakarım..sonrada guzel kokuyomu bakımlımı bıde en onemisi gozlerının ıcı guluomu.!!!

gözler çok önemlidir benim için..

eller, dişler, oturuş, kalkış , hitap şekli, saygılımı değilmi diye daha sıralayabilirim ama , ilk dikkat ettiğim gözlerdir..

ben de ilk önce konuşmasına bakarım, ses tonunu dinlerim, akıcı konuşup konuşmadığına bakarım.. sonra bi de oturuşuna kalkışına..

gülüşüne bakarım,gülüşü içimi ısıtıyosa tamamdırsmil56

Gözlerine bakarım..Saçları :)
Dişleri ve gülüşü +ses tonu
bir de en temelde bu özelliklerin naziklik,saygı ve sevgi dolu olup yansıtabilmesine bakarım :)))

Çok mu şey saydım :( :=)

supersınız kızlar.............hadi erkekler nerdesınız:D

ee erkekelr karşı cınste bı şey hoşunuz agıtmıo alıba bu ne yaa bı tek kelıme yok ..alla allaaaaaaaaaa

bence ayşegulcum kesınlıkle sana katılıorum:D

Merhaba;

Bende önce konuşmasına ve dişlerine bakarımy789

bence bakışlar önemli.sempatik ve güleryüzlu olması pozitif bi etki yaratır bence...

kesinlikle göz teması..anlamayı bilene herşeyi söyler...tabi garanti diye birşey yoktur...sen yanlışta anlamış olabilirsinbad45

arkadaslar size komik gelicek ama bende önceleri bu tarz seylere önem verirdim, öyle cok titizleniyordum ki, arkadaslar sana kapaktan fırlama bi tane bulmamız lazım diyorlardı.. sonra ne mi oldu benim bu kriterlerime uymayan birine asık oldum, aynı arkadaslar daha sonra benimle bu cocuk arka kapağa bile giremez diye dalga geçtiler.. ama bana göre dünyanın en yakısıklı en iyi erkeğiydi...yani o ok size fırlatıldığı zaman bu söylediğiniz seyleri pek görmüyorsunuz...
1.gif

umarım o ok en kısa zamanda banada saplanır asyaa:)))

ilk dikkat ettiğim şey bakışlarıdır.Gözler kalbin aynasıdır :) tenine ve boynuna bakarım sonrada :) erkeklerin çoğu bakışlara mı dikkat ediyo ne :)

Samimi olalim dediniz , ehh madem oyle olayim, ben de cogunuz gibi evet ellerine bakiyorum, patmak sekilleri falan, bakabilsem ayak parmaklarida çok onemli..ayak sekli yani... ayy bide poposuna bakarim....napim durust olun dediniz :)))

supersınnnnnnn senı bu anketın en durust uyesi ilan edıorum:D

bana bakışına bakarım..duruşu ve konuşursam eğer düşünceleri...:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri