Bıldırcın Yumurtası

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
ELAZIĞ (İHA) - Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin, bıldırcın yumurtasının stresi azalttığı için yaşlanmayı durdurduğunu söyledi.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin, üç bilim adamı ile yaptıkları uzun süren bir araştırma sırasında bıldırcınlara ''Licopen'' adlı, bütün vitaminlerden daha yüksek oranlı bir madde yüklediklerini, bu şekilde elde ettikleri yumurtadan tüketen insanların strese ve yaşlanmaya karşı fayda sağlayacağını söyledi. Prof. Dr. Kazım Şahin, domatese kırmızı rengini veren Licopen'in yumurtaya geçiş oranını tespit etiklerini belirterek, bu yumurtaları tüketen insanlarda Licopen oranını tespit ettiklerini kaydetti. Şahin, Proje'nin temel amacı doku yıkımını engelleyen Licopen, ki bu Licopen vitamin E ve C'den daha kuvvetli antioksidan özelliğe sahip, yani doku yıkılmasını engelleyici özelliği var; Licopen maddesini bıldırcınların diyetlerine ilave ettik. Bir gruba Licopen ilave etmedik. Kontrol gurubu olarak kullandık. Diğer gruba Licopen ilave ettik. Araştırma sonunda Licopen tüketen bıldırcınlarda Licopen oranının 22-28 mikrogram arasında değiştiğini belirledik. Sonuç olarak bu yumurtaları özellikle biz tükettik. İnsanlarda yaptığımız analizlerde Licopen'in kan oranını yükselttiğini gördük. Bu yumurtaları tüketen insanlarda, stres altında çalışan insanlarda, örneğin sigara tüketen insanlarda Licopen etkisinin daha çok olacağını ya da bu yumurtaları tüketen insanlarda bu etkilerin daha fazla olacağını tahmin ediyoruz dedi.

Prof. Dr. Kazım Şahin, bu yumurtaları tüketen insanlarda doku yıkılmasının olmayacağını belirterek yaşlanmayı da engellediğini söyledi.

Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri